Sportiroda

» Pályázati Kiírás sportrendezvények szervezésére

Pályázati Kiírás sportrendezvények szervezésére - Kézdivásárhely Helyi Tanácsa pályázatot hirdet sportrendezvények szervezésére, a 2014.-es év második félévére. Leadási határidő: 2014. június 23-án, 15:00 óra, a Polgármesteri Hivatal iktatójába. Pályázati űrlapot, valamint bővebb információt a Hivatal 3-as számú irodájában, valamint az eva.szanto@kezdi.ro e-mail címen igényelhetnek.A pályázatra megítélt összeget a szerződés megkötése és az elszámolás leadása után folyósítják. A határidőn túl beérkezett és a hiányos pályázatokat (hiányosan kitöltött űrlap, hiányzó mellékletek) érvénytelennek tekintik.

Kézdivásárhely Helyi Tanácsa pályázatot hirdet sportrendezvények szervezésére, a 2014.-es év második félévére. 
Leadási határidő: 2014. június 23-án, 15:00 óra, a Polgármesteri Hivatal iktatójába. Pályázati űrlapot, valamint bővebb információt a Hivatal 3-as számú irodájában, valamint az eva.szanto@kezdi.ro e-mail címen igényelhetnek.

A pályázatra megítélt összeget a szerződés megkötése és az elszámolás leadása után folyósítják. A határidőn túl beérkezett és a hiányos pályázatokat (hiányosan kitöltött űrlap, hiányzó mellékletek) érvénytelennek tekintik.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!