Az első negyedévre, 2015 április 3-án, egy tavaszi bulit szervezünk a már megszokott helyen, az ART CAFFE pincéjében, a Vigadó alatt.
A Party Session party-sorozathoz híven, -amelyet már 29. alkalommal rendezünk meg- drumandbass, breaks és funky-s ütemek lesznek most is jelen.



Kezdésnek RP fog finom dnb ritmusokat pakolni, aki már néhányszor zenélt az általunk szervezett bulikon, ezzel is megmutatva, hogy helyt áll a hangulatteremtés és közönsége előtt.
Úgy négy éve mixel otthon hobbiból és a zeneszeretetből, házibulikon is zenélte át néhányszor az éjszakát.
Már gyerekkorában rajongott a rap, hip-hop, punk-rock, breaks, drum and bass zenei stílusokért.
Mixelni inkább a drum and bass színes világából szeret, atmospheric dnb, jump up dnb, drill and bass, jungle, liquid és funk dnb stílusok vannak a repertoárjában. A zenét imádja mixelni, mindemellett megtudja mozgatni közönségét és ez örömmel tölti el. Terveitől nem áll messze az sem, hogy elismert DJ legyen egy napon.



BEAST stílusát főként az energetikus breakbeat határozza meg, szettjei melodikusak, improvizatív jellegűek, amiben helyet kap a mélyebb, szívfacsaró dallam és az életvidám vokál egyaránt. Mindig törekszik egy történet elmesélésére, amibe új műfajokat is becsempész.
Sokat foglalkozik a „turntablism” művészetével és hisz abban, hogy a zene olyan kommunikációra képes, amire a szavak nem elegendőek.
Alapító és aktív tagja a Tone Troopers audio-vizuális szervezetnek, amely keretén belül több összművészeti rendezvényt sikerül megvalósítani Sepsiszentgyörgyön. Fellépett az ország különböző pontjain és nagyobb fesztiváljain, valmint külföldön is megmutatta tehetségét.

A végére RP még bedurvít, hogy tudja mindenki kipréselni magából a maradék szuszt.

Jó locsolkodást mindenkinek!

Az esemény itt található, lehet csatlakozni:
https://www.facebook.com/events/764849283623214

A kézdi.infó 2 db egyszemélyes jegyet sorsol ki a hozzászólók között április 2.-án, csütörtökön este 23 órakor.