A 31-ik Party Session kerül megszervezésre az Art Caffe pincében március 26-án.

A buli alatt elsőként KVARK zenél, aki bemelegítőnek house-t tesz. Utána RP drum-and-bass-os fellépését MDMAPEX fogja kísérni djembien.
Majd éjjfél után ugyancsak KVARK veszi át a DJ pultot, technoval tartva a szintet hajnalig.

Kvark sepsiszentgyörgyi dj és producer. A projekt 2016 elején született meg, viszont 2011 óta mixel és komponál elektronikus zenét, és már korábban felkeltette érdeklődését a zene világa, az elektronikus hangzásokkal való találkozás előzményeként, 2007 óta gitározik is. Dj szettjei többnyire a house és techno széles skáláján mozognak, egy utazást biztosítva az atmoszférikus, mélyebb hangzásoktól a sötétebb, pörgősebb vonalig. Emellett sok különböző műfaji hatás érte, szinte bármilyen stílusban tud találni valami érdekeset, inspirálót, ezért gyakran felbukkannak más elemek is a zenéjében. Kompozícióinak legfőbb konceptje és célja az elektronikus zene és az élő elemek, főképp az ambient és pszichedelikus gitárhangzások kölcsönhatásba hozása. Jelenleg saját trekkjein, valamint egy élő szetten dolgozik.

https://soundcloud.com/kvarkofficial/kvark-fragments

RP, néhányszor zenélt az általunk szervezett bulikon, ezzel is megmutatva, hogy helyt áll a hangulatteremtés és közönsége előtt.
Úgy öt éve mixel otthon hobbiból és zeneszeretetből, házibulikon is zenélte át néhányszor az éjszakát.
Már gyerekkorában rajongott a rap, hip-hop, punk-rock, breaks, drum and bass zenei stílusokért.
Mixelni inkább a drum and bass színes világából szeret, atmospheric dnb, jump up dnb, drill and bass, jungle, liquid és funk dnb stílusok vannak a repertoárjában. A zenét imádja mixelni, mindemellett megtudja mozgatni közönségét és ez örömmel tölti el. Terveitől nem áll messze az sem, hogy elismert DJ legyen egy napon.



Az eseményre a hozzászólók között két darab belépőt sorsolunk ki 2016 március 26-án délben 12 órakor.