Kézdivásárhely Infó Centrum

» Pedagógusoknak oktató tábor - Réty

Pedagógusoknak oktató tábor - Réty (2012 június 25-30)

A Kovászna Megyei Művelődési Központ szervezésében 2012 június 25-30 között (az iskolai vakáció első hetében) idén is sor kerül a rétyi oktató táborra,  pedagógusok számára.
A tábor és kurzusok célja a pedagógusok és oktatók képzése, hogy a következő generációt helyesen tanítsák a Kárpát-medencei magyarság népi kultúrájának táncos elemeire.
A táncok ősi gyökerekből táplálkoznak, és változatosak, ezekből kívánunk ízelítőt nyújtani az oktatóknak, és általuk a diákoknak, mert a néptánccal és népzenével a harmóniát, a szépséget tanítjuk meg fiataljainknak, ezáltal hagyományaink  őrzését, továbbadását is biztosítva.
A helyek száma korlátozott, ezen a héten lehet még jelentkezni Virág Endre programfelelősnél a 0751-109751 telefonszámon. Az egyhetes táborban résztvevők számára biztosítják a szállást és az étkezést, valamint a kézműves foglalkozások során felhasznált anyagokat is, az elkészült kézműves alkotásokat természetesen idén is haza lehet vinni.

Néptánc-oktatók:
Németh Nóra táncos, Hagyományok Házának munkatársa(Budapest) és Imreh Béla néptánc szakelőadó (Budapest/Sepsiszentgyörgy)

Drámapedagógiai oktatás:
Fazakas Mihály (Sepsiszentgyörgy)

Kézműves foglalkozást vezetnek: Mikola Edit, nemezelés (Csernáton), Szász Etelka, gyöngyfűzés (Sepsiszentgyörgy)

Részvételi díj: 180 RON

Programfelelős: Virág Endre táncszakelőadó
Telefon: 0751-109751

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!