Kézdivásárhelyi Uránia Filmklub - Filmklub Party Session 30 - Dj Frantic / Dj RP + MDMAPEX @ drums

Filmklub Party Session 30 - Dj Frantic / Dj RP + MDMAPEX @ drums

» Plasztik szerelem a Filmklubban

Plasztik szerelem a Filmklubban - Folyatjuk januári összeállításunkat 12.-én csütörökön este 19 órától az Art Caffe-ban, egy 2007-es amerikai vígjátékkal, 'Lars and the Real Girl (Plasztik szerelem)' Craig Gillespie rendezésében.Az interneten a legjobb a társkeresés. De miért egy guminőt rendel magának a férfi? Mert kell a társ, és nem ereszkedik meg a melle. Az utóbbi idők legfájdalmasabb vígjátékát hagyni kell fájni. Vannak filmek, amiket egyedül kell megnézni. A Plasztik szerelem nem az.Lars és Bianca az interneten ismerkedtek meg. Amikor Lars bemutatja testvérének és sógornőjének a brazil lányt, a család cselekvésképtelen a döbbenettől. Biancát ugyanis a legélethűbb modelleket gyártó gumibaba cégtől rendelte a szociális interaktusokban kicsit gyengécske Lars. A kisváros orvosa - háziorvos és egyben pszichiáter - azt tanácsolja a családnak, viselkedjenek ők is természetesen, mintha a plasztik baba igazi lány lenne. Az orvosi tanácsra hallgatva nem csak a család, de az egész város belemegy a játékba. Így aztán Bianca gyorsan beilleszkedik a közösségbe, modellkedik egy helyi butikban, misére jár, önkéntes munkát vállal a kórházban és elkíséri Larsot élete első házibulijára.'Egy közkeletű mondás szerint az alkoholmentes sör az első lépés a guminő felé. Nos, ha tényleg ez a helyzet, akkor filmünk főhőse, Lars vélhetően rengeteg alkoholmentes sört gurított már le. Ő ugyanis nemcsak kapcsolatot létesít egy guminővel, hanem ráadásul az vonzza benne, amire általában kevesek fogékonyak egy műanyag testű hölgy esetében: a lelke kell neki. Pontosabban a szerelme.'A film Golden Globe díjat és Oscar díj jelöléseket kapott.

Folyatjuk januári összeállításunkat 12.-én csütörökön este 19 órától az Art Caffe-ban, egy 2007-es amerikai vígjátékkal, "Lars and the Real Girl (Plasztik szerelem)" Craig Gillespie rendezésében.

Az interneten a legjobb a társkeresés. De miért egy guminőt rendel magának a férfi? Mert kell a társ, és nem ereszkedik meg a melle. Az utóbbi idők legfájdalmasabb vígjátékát hagyni kell fájni. Vannak filmek, amiket egyedül kell megnézni. A Plasztik szerelem nem az.



Lars és Bianca az interneten ismerkedtek meg. Amikor Lars bemutatja testvérének és sógornőjének a brazil lányt, a család cselekvésképtelen a döbbenettől. Biancát ugyanis a legélethűbb modelleket gyártó gumibaba cégtől rendelte a szociális interaktusokban kicsit gyengécske Lars. A kisváros orvosa - háziorvos és egyben pszichiáter - azt tanácsolja a családnak, viselkedjenek ők is természetesen, mintha a plasztik baba igazi lány lenne. Az orvosi tanácsra hallgatva nem csak a család, de az egész város belemegy a játékba. Így aztán Bianca gyorsan beilleszkedik a közösségbe, modellkedik egy helyi butikban, misére jár, önkéntes munkát vállal a kórházban és elkíséri Larsot élete első házibulijára.

"Egy közkeletű mondás szerint az alkoholmentes sör az első lépés a guminő felé. Nos, ha tényleg ez a helyzet, akkor filmünk főhőse, Lars vélhetően rengeteg alkoholmentes sört gurított már le. Ő ugyanis nemcsak kapcsolatot létesít egy guminővel, hanem ráadásul az vonzza benne, amire általában kevesek fogékonyak egy műanyag testű hölgy esetében: a lelke kell neki. Pontosabban a szerelme."

A film Golden Globe díjat és Oscar díj jelöléseket kapott.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!