Kézdi.infó - Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

» Profi Rádió jégkarnevál díjak-képek

Profi Rádió jégkarnevál díjak-képek - Hatalmas sikernek örvendett a Profi Rádió által első ízben megrendezett Jégkarnevál.Szombat délelőtt több mint százan gyűltek össze a kézdivásárhelyi jégpályán, ahol színes, érdekes programokkal egybekötött közel 3 órás korcsolyázást szerveztünk. Volt, aki jelmezben érkezett, de volt aki csak a helyszínen öltötte magára az álarcot. A Bóbita játszóház jóvoltából, azok sem csüggettek, akiknek nem volt alkalmuk beöltözni, ugyanis egy tetszőleges arcfestéssel érezhették át a farsangi hangulatot. A jégkarneválon több verseny is helyet kapott, a Zöld Nap Egyesület közel negyven gyereket gyümölccsel díjazott, a zsűri pedig hatvan jelmezes közül választotta ki díjazottait.A Székely Hírmondó különdíját Boros Antika, a varázsló kapta, a családi különdíjban a Lakatos család és a FMI jelmezbe öltözött anyuka-gyermeke páros részesült. Kiosztottunk egy a legfiatalabb résztvevőnek járó elismerést is, ezt Bodor Ákos kapta. A jégfarsang-különdíj boldog tulajdonosa Antal Blanka, aki jégkirálynőnek öltözve érdemelte ki az elismerést. A Profi Rádió harmadik díját a harisnyás pippik: Kovács Renáta és György Eszter, valamint az arab lány, Deák Andrea kapták, de a képzeletbeli dobogó második fokára állhatott a Piroskának öltözött Karácsony Katinka és a macska jelmezbe bújt Dimény Anettka is. A Profi Jégkarnevál kézdivásárhelyi megállójának első helyén Vitályos Dorottya végzett, aki Elvis Presley imitátorként söpörte be a győzelmet.A rendezvényen tombolahúzás is volt, több mint húsz ajándékcsomag talált gazdára. Ezek játékokat, könyveket, friss kalácsot és fagylaltot tartalmaztak. A Profi Rádió ezúton is szeretné megköszönni támogatóinak: Kézdivásárhely Önkormányzatának, a Bóbita játszóháznak, a Diószegi Pékségnek és a Vigadó Művelődési Háznak a nyereményet, és a médiatámogatóknak az esemény népszerűsítésében nyújtott segítségét. Egy hét múlva, február 13-án a Profi Rádió Kovásznán is Jégkarnevált szervez, a csapat akkor is várja a lelkes farsangolókat.Profi Hírszolgálat

Hatalmas sikernek örvendett a Profi Rádió által első ízben megrendezett Jégkarnevál.
Szombat délelőtt több mint százan gyűltek össze a kézdivásárhelyi jégpályán, ahol színes, érdekes programokkal egybekötött közel 3 órás korcsolyázást szerveztünk. Volt, aki jelmezben érkezett, de volt aki csak a helyszínen öltötte magára az álarcot. A Bóbita játszóház jóvoltából, azok sem csüggettek, akiknek nem volt alkalmuk beöltözni, ugyanis egy tetszőleges arcfestéssel érezhették át a farsangi hangulatot. A jégkarneválon több verseny is helyet kapott, a Zöld Nap Egyesület közel negyven gyereket gyümölccsel díjazott, a zsűri pedig hatvan jelmezes közül választotta ki díjazottait.
A Székely Hírmondó különdíját Boros Antika, a varázsló kapta, a családi különdíjban a Lakatos család és a FMI jelmezbe öltözött anyuka-gyermeke páros részesült. Kiosztottunk egy a legfiatalabb résztvevőnek járó elismerést is, ezt Bodor Ákos kapta. A jégfarsang-különdíj boldog tulajdonosa Antal Blanka, aki jégkirálynőnek öltözve érdemelte ki az elismerést. A Profi Rádió harmadik díját a harisnyás pippik: Kovács Renáta és György Eszter, valamint az arab lány, Deák Andrea kapták, de a képzeletbeli dobogó második fokára állhatott a Piroskának öltözött Karácsony Katinka és a macska jelmezbe bújt Dimény Anettka is. A Profi Jégkarnevál kézdivásárhelyi megállójának első helyén Vitályos Dorottya végzett, aki Elvis Presley imitátorként söpörte be a győzelmet.

Profi Rádió jégkarnevál

Profi Rádió jégkarnevál

Profi Rádió jégkarnevál

Profi Rádió jégkarnevál

Profi Rádió jégkarnevál

Profi Rádió jégkarnevál

Profi Rádió jégkarnevál

Profi Rádió jégkarnevál


A rendezvényen tombolahúzás is volt, több mint húsz ajándékcsomag talált gazdára. Ezek játékokat, könyveket, friss kalácsot és fagylaltot tartalmaztak. A Profi Rádió ezúton is szeretné megköszönni támogatóinak: Kézdivásárhely Önkormányzatának, a Bóbita játszóháznak, a Diószegi Pékségnek és a Vigadó Művelődési Háznak a nyereményet, és a médiatámogatóknak az esemény népszerűsítésében nyújtott segítségét. Egy hét múlva, február 13-án a Profi Rádió Kovásznán is Jégkarnevált szervez, a csapat akkor is várja a lelkes farsangolókat.

Profi Hírszolgálat

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

Hibajelentéshez kattintson ide!