Kézdivásárhelyi Uránia Filmklub - Filmklub Party Session 30 - Dj Frantic / Dj RP + MDMAPEX @ drums

Filmklub Party Session 30 - Dj Frantic / Dj RP + MDMAPEX @ drums

» Pulp Fiction + Beastie Boys vetítés a Filmklubban

Pulp Fiction + Beastie Boys vetítés a Filmklubban - Folytatjuk április hónapi összeállításunkat amiket kedvenceinkből állítottuk össze. Ezek a filmek már régebben is voltak programra tűzve, most HD minőségben vetítjük.Akik még nem látták azoknak csak ajánlani tudjuk, mások nosztalgiázhatnak egyet velük.Április 12-én, csütörtökön este 19 órától a 'Pulp Fiction (Ponyvaregény)' című 1994-es Quentin Tarantino által rendezett krimi-thrillert vetítjük 168 percben az Art Caffe-ban. Főbb szerepekben John Travolta, Samuel L. Jackson, Bruce Willis, Tim Roth, Uma Thurman.A film kétség kívül '90-es évek legnagyobb horderejű alkotása!Adott két idősödő, szabad szájú, tökös, szimpatikus gengszter, Vincent és Jules, akik igyekeznek főnöküknek visszaszerezni egy aktatáskát. Ehhez persze meg kell ölniük pár embert, de ez az egyszerű bérgyilkosokkal gyakran megesik. Jules a rá célzott golyókat csodával határos módon elkerüli, s ezt jelnek tekintvén úgy dönt, felhagy eddigi életével. Társának viszont el kell vinnie szórakozni a gengszterfőnök feleségét... Van továbbá egy boxoló, Butch, aki a hírhedt marffiafőnök, Marselleus Wallace átvágását tervezi. Hogy-hogy nem, odáig fajul a történet, hogy végül már inkább a megmentésére készül, mint a lelövésére... Nem utolsósorban, pedig, van egy piti rabló-párosunk is, akik éppen egy étterem kirablására készülnek. Ám ott reggelizik Vincent és Jules.A film több BAFTA, Oscar, Golden Globe, Cannes - Arany Pálma díjat kapott.Akik szeretnének maradni tovább megnézhetik a 'BEASTIE BOYS - Solid Gold Hits' klip és koncertösszeállítást.

Folytatjuk április hónapi összeállításunkat amiket kedvenceinkből állítottuk össze. Ezek a filmek már régebben is voltak programra tűzve, most HD minőségben vetítjük.
Akik még nem látták azoknak csak ajánlani tudjuk, mások nosztalgiázhatnak egyet velük.

Április 12-én, csütörtökön este 19 órától a "Pulp Fiction (Ponyvaregény)" című 1994-es Quentin Tarantino által rendezett krimi-thrillert vetítjük 168 percben az Art Caffe-ban. Főbb szerepekben John Travolta, Samuel L. Jackson, Bruce Willis, Tim Roth, Uma Thurman.

A film kétség kívül '90-es évek legnagyobb horderejű alkotása!
Adott két idősödő, szabad szájú, tökös, szimpatikus gengszter, Vincent és Jules, akik igyekeznek főnöküknek visszaszerezni egy aktatáskát. Ehhez persze meg kell ölniük pár embert, de ez az egyszerű bérgyilkosokkal gyakran megesik. Jules a rá célzott golyókat csodával határos módon elkerüli, s ezt jelnek tekintvén úgy dönt, felhagy eddigi életével. Társának viszont el kell vinnie szórakozni a gengszterfőnök feleségét... Van továbbá egy boxoló, Butch, aki a hírhedt marffiafőnök, Marselleus Wallace átvágását tervezi. Hogy-hogy nem, odáig fajul a történet, hogy végül már inkább a megmentésére készül, mint a lelövésére... Nem utolsósorban, pedig, van egy piti rabló-párosunk is, akik éppen egy étterem kirablására készülnek. Ám ott reggelizik Vincent és Jules.

A film több BAFTA, Oscar, Golden Globe, Cannes - Arany Pálma díjat kapott.



Akik szeretnének maradni tovább megnézhetik a "BEASTIE BOYS - Solid Gold Hits" klip és koncertösszeállítást.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!