Csiszárfürdő

» Régi emlékek a Csiszárfürdőről - Felhívás, Verseny, Pályázat - Csiszárfürdő

Régi emlékek a Csiszárfürdőről - Felhívás, Verseny, Pályázat - Csiszárfürdő - Kedves érdeklődők, közöljük, hogy a Csiszárfürdő 2011. Szeptember 10-től 2012 Március 30-ig pályázatot hirdet a következő címmel:'Régi emlékek a Csiszárfürdőről'Várjuk régi megörökített emlékeiket, fotóikat, képeslapjaikat a fürdőről, akár újságcikk, élménybeszámoló formájában is, a következő e-mail címre:info@csiszarfurdo.eu* amennyiben digitalizálni szeretnek fotóikat, képeslapjaikat, kérjük forduljanak a központban található székhelyünkhöz, 18/1-es Udvartér a volt Vodafone üzlet és a Raiffeisen Bank között.A nyeremény: Digitalis Camera - Canon PowerShot A1200 silver.A Csiszárfürdő felújítási tervei és egyéb infó megtalálhatóak weboldalunkon: www.csiszarfurdo.eu vagy érdeklődni lehet a 0747 175 857 telefonszámon.* kérjük látogassanak el weboldalunkra, osszák meg véleményüket.

Kedves érdeklődők, közöljük, hogy a Csiszárfürdő 2011. Szeptember 10-től 2012 Március 30-ig pályázatot hirdet a következő címmel:
"Régi emlékek a Csiszárfürdőről"

Várjuk régi megörökített emlékeiket, fotóikat, képeslapjaikat a fürdőről, akár újságcikk, élménybeszámoló formájában is, a következő e-mail címre:
info@csiszarfurdo.eu

* amennyiben digitalizálni szeretnek fotóikat, képeslapjaikat, kérjük forduljanak a központban található székhelyünkhöz, 18/1-es Udvartér a volt Vodafone üzlet és a Raiffeisen Bank között.

A nyeremény: Digitalis Camera - Canon PowerShot A1200 silver.

A Csiszárfürdő felújítási tervei és egyéb infó megtalálhatóak weboldalunkon: www.csiszarfurdo.eu vagy érdeklődni lehet a 0747 175 857 telefonszámon.

* kérjük látogassanak el weboldalunkra, osszák meg véleményüket.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!