Városháza - Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatala - Városháza - Vásár előtt a főtér - fotó: Deme Tamás

Városháza - Vásár előtt a főtér - fotó: Deme Tamás

» Rendkívüli tanácsülés Kézdivásárhelyen - Költségvetés-kiegészítésről szavaztak

Rendkívüli tanácsülés Kézdivásárhelyen - Költségvetés-kiegészítésről szavaztak - Bokor Tibor polgármester rendkívüli tanácsülésre hívta összes a városi tanácsot. A testületnek egy közel 1 millió 600 ezer lejes költségvetés-kiegészítésről kellett szavaznia, amelyet adósság kifizetésére, oktatási intézmények személyzeti és anyagi kiadására, szociális ellátásokra és a csavargyáras munkaigazolások kifizetésére fordítanak.A költségvetés-kiegészítés pontos összege 1.564.220 lej, ebből 157.000 lej a Kovászna megyei tanácstól érkezett, valamint 30.000 lejt Fejér László Ödön vállalkozó adományozott a hivatalnak a csavargyáras igazolások kifizetésére. A megyei tanácstól kapott összegből a víz- és szennyvízhálózat modernizálására elkezdett munkálat önrészének adosságát fizeti ki a városháza. Az állam áfából visszaosztott 1.565.500 lejt, amelyet személyzeti és anyagi kiadásokra használhatnak fel az oktatási intézmények, valamint 57.000 lejt szociális ellátásokra fordítanak. A jövedelemadóból lebontott hányadok összegét 188.280 lejjel csökkentette a hivatal, így áll össze a közel 1 millió 600 ezer lejes költségvetés-kiegészítés.A kézdivásárhelyi kórház költségvetése 273.000 lejjel növekszik. A pénzösszegből 163.000 lejt szponzorként kapott az intézmény, ebből egy személyszállító kisbuszt vesz a kórház.A napirendi pontot egyhangúan elfogadta a városi tanács.Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatala - 2012. november 19.

Bokor Tibor polgármester rendkívüli tanácsülésre hívta összes a városi tanácsot. A testületnek egy közel 1 millió 600 ezer lejes költségvetés-kiegészítésről kellett szavaznia, amelyet adósság kifizetésére, oktatási intézmények személyzeti és anyagi kiadására, szociális ellátásokra és a csavargyáras munkaigazolások kifizetésére fordítanak.
A költségvetés-kiegészítés pontos összege 1.564.220 lej, ebből 157.000 lej a Kovászna megyei tanácstól érkezett, valamint 30.000 lejt Fejér László Ödön vállalkozó adományozott a hivatalnak a csavargyáras igazolások kifizetésére. A megyei tanácstól kapott összegből a víz- és szennyvízhálózat modernizálására elkezdett munkálat önrészének adosságát fizeti ki a városháza. Az állam áfából visszaosztott 1.565.500 lejt, amelyet személyzeti és anyagi kiadásokra használhatnak fel az oktatási intézmények, valamint 57.000 lejt szociális ellátásokra fordítanak. A jövedelemadóból lebontott hányadok összegét 188.280 lejjel csökkentette a hivatal, így áll össze a közel 1 millió 600 ezer lejes költségvetés-kiegészítés.
A kézdivásárhelyi kórház költségvetése 273.000 lejjel növekszik. A pénzösszegből 163.000 lejt szponzorként kapott az intézmény, ebből egy személyszállító kisbuszt vesz a kórház.
A napirendi pontot egyhangúan elfogadta a városi tanács.

Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatala - 2012. november 19.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!