Kézdi.infó - Kézdi.Infó

Kézdi.Infó

» Rivaldafényben a háromszéki szakács - Veres István, Kézdivásárhelyről

Rivaldafényben a háromszéki szakács - Veres István, Kézdivásárhelyről - A Top Chef Románia nemzetközi főzőműsorban bizonyíthat Veres István, kézdivásárhelyi szakács. A szakmai zsűri 400 jelentkezőből a legjobb 24, majd az első 13 versenyző közé választotta.Mától (2013.10.04) a kézdivásárhelyi Vadrózsák étterem 28 éves szakácsának is szurkolhatunk a világhírű Top Chef főzőműsorban. Veres István ugyanis hétfőn esténként az ország legjobbjaival méri össze gasztrótudományát.400 jelentkezőből először a legjobb 24 közé került, majd a múlt heti párbajon ismét bizonyított: marhabélszínt készített borsikafüves csokoládé szósszal, sárgarépával, ribizlivel, ánizsos-fahéjas vöröskáposztával és céklával megbolondítva. Így maradt versenyben az első 13 között.István nemcsak a hazai pályán, de külföldön is kipróbálhatta magát. A verseny második legfiatalabb szakácsa ugyanis Franciaország egyik legrangosabb intézményében, az Ecole Superieure de Cuisine Francaise Gregoir Ferrandi iskolában tanult. Ezt követően a 3 Michelin-csillagos L'arpege étteremben dolgozott, majd Írország egyetlen 2 Michelin-csillagos éttermében, a Restaurant Patrick Guillbaud-ban is tapasztalatot szerzett.A rangos főzőműsor versenyzői külön-külön és csapatban is próbára tehetik tudásukat. A verseny fő kihívása, hogy minden epizódban román hírességek és azok családjaik gasztró kívánságaiknak kell eleget tenni. A szakmai zsűri párbaj során dönti el, hogy ki marad és ki búcsúzik a versenytől.A műsor tizenkét héten keresztül, minden hétfőn 20:30-kor tekinthető meg az Antena 1 csatornán. Minden alkalommal egy versenyző távozik, a győztes pedig 30 ezer euróval lesz gazdagabb. További információk:http://topchef.a1.ro/concurenti/istvn-veres/http://topchef.a1.rohttps://www.facebook.com/TOPCHEF

A Top Chef Románia nemzetközi főzőműsorban bizonyíthat Veres István, kézdivásárhelyi szakács. A szakmai zsűri 400 jelentkezőből a legjobb 24, majd az első 13 versenyző közé választotta.


Mától (2013.10.04) a kézdivásárhelyi Vadrózsák étterem 28 éves szakácsának is szurkolhatunk a világhírű Top Chef főzőműsorban. Veres István ugyanis hétfőn esténként az ország legjobbjaival méri össze gasztrótudományát.
400 jelentkezőből először a legjobb 24 közé került, majd a múlt heti párbajon ismét bizonyított: marhabélszínt készített borsikafüves csokoládé szósszal, sárgarépával, ribizlivel, ánizsos-fahéjas vöröskáposztával és céklával megbolondítva. Így maradt versenyben az első 13 között.


István nemcsak a hazai pályán, de külföldön is kipróbálhatta magát. A verseny második legfiatalabb szakácsa ugyanis Franciaország egyik legrangosabb intézményében, az Ecole Superieure de Cuisine Francaise Gregoir Ferrandi iskolában tanult. Ezt követően a 3 Michelin-csillagos L'arpege étteremben dolgozott, majd Írország egyetlen 2 Michelin-csillagos éttermében, a Restaurant Patrick Guillbaud-ban is tapasztalatot szerzett.


A rangos főzőműsor versenyzői külön-külön és csapatban is próbára tehetik tudásukat. A verseny fő kihívása, hogy minden epizódban román hírességek és azok családjaik gasztró kívánságaiknak kell eleget tenni. A szakmai zsűri párbaj során dönti el, hogy ki marad és ki búcsúzik a versenytől.


A műsor tizenkét héten keresztül, minden hétfőn 20:30-kor tekinthető meg az Antena 1 csatornán. Minden alkalommal egy versenyző távozik, a győztes pedig 30 ezer euróval lesz gazdagabb. 

További információk:
http://topchef.a1.ro/concurenti/istvn-veres/
http://topchef.a1.ro
https://www.facebook.com/TOPCHEF

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

» Friss Infók

Hibajelentéshez kattintson ide!