Kézdivásárhely Infó Centrum

» Rm-Vilcea - KSE 60-84 B osztályos női kosárlabda

Rm-Vilcea - KSE 60-84 B osztályos női kosárlabda - Rm-Vilcea - KSE 60-84 (16-17;20-21;14-22;10-23)Játszottak: Lénárt Paula 37p, Cioaca Daniela 15p (1x3), Jakab Ágnes 12p, Domokos Réka 6p, Debreczi Iringó 10p, Chirila Ana 4p, Rendy Réka, edző Luiza Voinea.Az idei szezon legjobb játékával rukkolt elő a KSE B osztályos lány csapata Rm-Vilcean. Ezen a találkozón bemutatkozott a KSE két új szerzeménye is a bukaresti Rapid volt játékosa Cioaca Daniela és a brassói 195 cm magas center Chirila Ana (ex. Gyulafehérvár, Arad, Rm-Vilcea). Az új lányok remek szerzeményeknek bizonyultak. Amíg Cioaca Danila irányító poszton remekelt és asistjaival hozta helyzetbe csapattársait, addig Ana Chirila a kosár alatti lépattanóival segítette a csapatat.Az első két negyedben a csapatok fej fej mellett haladtak, ám a harmadik negyedtől a KSE átvette az irányítást és magabiztosan 24 pontos előnnyel nyerte meg a találkozót.A mérkőzés legjobb játékosa a 37 pontot dobó Lénárt Paula volt.A következő fordulóban február 25-én szombaton a KSE hazai pályán a több ifjúsági bajnoki címmel rendelkező kolozsvári MC Sport magán klub  csapatát látja vendégül. Ez a tálakózó érdekesnek ígérkezik - több U18-as és U16-os ifiválogatott játékos lesz látható a parkettán mindkét csapatból.

Rm-Vilcea - KSE 60-84 (16-17;20-21;14-22;10-23)

Játszottak: Lénárt Paula 37p, Cioaca Daniela 15p (1x3), Jakab Ágnes 12p, Domokos Réka 6p, Debreczi Iringó 10p, Chirila Ana 4p, Rendy Réka, edző Luiza Voinea.
Az idei szezon legjobb játékával rukkolt elő a KSE B osztályos lány csapata Rm-Vilcean. Ezen a találkozón bemutatkozott a KSE két új szerzeménye is a bukaresti Rapid volt játékosa Cioaca Daniela és a brassói 195 cm magas center Chirila Ana (ex. Gyulafehérvár, Arad, Rm-Vilcea). Az új lányok remek szerzeményeknek bizonyultak. Amíg Cioaca Danila irányító poszton remekelt és asistjaival hozta helyzetbe csapattársait, addig Ana Chirila a kosár alatti lépattanóival segítette a csapatat.

Az első két negyedben a csapatok fej fej mellett haladtak, ám a harmadik negyedtől a KSE átvette az irányítást és magabiztosan 24 pontos előnnyel nyerte meg a találkozót.
A mérkőzés legjobb játékosa a 37 pontot dobó Lénárt Paula volt.
A következő fordulóban február 25-én szombaton a KSE hazai pályán a több ifjúsági bajnoki címmel rendelkező kolozsvári MC Sport magán klub  csapatát látja vendégül. Ez a tálakózó érdekesnek ígérkezik - több U18-as és U16-os ifiválogatott játékos lesz látható a parkettán mindkét csapatból.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!