Kézdi.infó - Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

» RockKarácsony 2013 a Petőfi Mozi - For You Pub-ban

RockKarácsony 2013 a Petőfi Mozi - For You Pub-ban - A Rockkarácsony több mint hat éves múltra tekint vissza, a születés körülményei elmosódnak az időben, de ebben a formában negyedik éve, hogy ünnepelünk, közösen a háromszéki rockegyüttesekkel. Megalakult a Rockkarácsony Egyesület, amelynek az a célja, hogy az élő zenének és a dalszerzésnek teret biztosítson, valamint az így született szerzeményeket kép- és hanghordozókon dokumentálja, népszerűsítse. A koncerteket a kézdivásárhelyi Hobby Team Video filmezi minden évben.PROGRAM:December 20 - péntek, 19 óraA fesztivál megnyitásaFellépnek:1. Akusztik2. Szekler3. Prog Organ4. Jazz Kaláka5. T.Mania6. Background7. Black Velvet8. BumerángDecember 21 - szombat, 19 óraFellépnek:1. NMG2. Inogsz3. Mercedes Band4. Exit Rock Band5. MetropolisAz 'Ajándék' közös eléneklése6. Éli7. Légió8. Overloaded Mindegyik zenekar maximum 60 percet játszik, beleértve a kezdeti hangolást is. A zenekarok elsőnek bemutatott dala saját karácsonyi szám, majd azt követően még két saját szerzeményt adnak elő, ezután szabad repertoárral folytatják az előadást. December 21-én kürülbelül éjfélkor az együttesek közösen éneklik el a rendezvény 'himnuszát' - a Piramis együttes AJÁNDÉK című számát -, a zenei alapot a Metropolis együttes biztosítja. A belépő egy napra 15 lej, két napra 25 lejbe kerül. Az első 100 belépő ajándék CD-t kap, amely a saját karácsonyi dalokat tartalmazza.Hasznos tudnivalók:A koncertteremben tilos a dohányzás. Dohányozni csak a bejárat előtti sátorban szabad, ahol élő közvetítésben, monitoron látható és hallható a koncert. A karzatra csak a zenekarok és sponzorok mehetnek fel.Az erdélyi magyar rockzenéért!www.rockkaracsony.ro  

A Rockkarácsony több mint hat éves múltra tekint vissza, a születés körülményei elmosódnak az időben, de ebben a formában negyedik éve, hogy ünnepelünk, közösen a háromszéki rockegyüttesekkel. Megalakult a Rockkarácsony Egyesület, amelynek az a célja, hogy az élő zenének és a dalszerzésnek teret biztosítson, valamint az így született szerzeményeket kép- és hanghordozókon dokumentálja, népszerűsítse. A koncerteket a kézdivásárhelyi Hobby Team Video filmezi minden évben.

PROGRAM:
December 20 - péntek, 19 óra
A fesztivál megnyitása

Fellépnek:
1. Akusztik
2. Szekler
3. Prog Organ
4. Jazz Kaláka
5. T.Mania
6. Background
7. Black Velvet
8. Bumeráng

December 21 - szombat, 19 óra

Fellépnek:
1. NMG
2. Inogsz
3. Mercedes Band
4. Exit Rock Band
5. Metropolis
Az "Ajándék" közös eléneklése
6. Éli
7. Légió
8. Overloaded 

Mindegyik zenekar maximum 60 percet játszik, beleértve a kezdeti hangolást is. A zenekarok elsőnek bemutatott dala saját karácsonyi szám, majd azt követően még két saját szerzeményt adnak elő, ezután szabad repertoárral folytatják az előadást. December 21-én kürülbelül éjfélkor az együttesek közösen éneklik el a rendezvény "himnuszát" - a Piramis együttes AJÁNDÉK című számát -, a zenei alapot a Metropolis együttes biztosítja. 

A belépő egy napra 15 lej, két napra 25 lejbe kerül. Az első 100 belépő ajándék CD-t kap, amely a saját karácsonyi dalokat tartalmazza.

Hasznos tudnivalók:

A koncertteremben tilos a dohányzás. Dohányozni csak a bejárat előtti sátorban szabad, ahol élő közvetítésben, monitoron látható és hallható a koncert. A karzatra csak a zenekarok és sponzorok mehetnek fel.

Az erdélyi magyar rockzenéért!
www.rockkaracsony.ro  

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!