December 19-20.-án, péntek-szombat 19 órától a For You Pub-ban szerveződik meg egy nagy családi találkozó, ahol összejöhetnek a zenészek, azok hozzátartozói, barátai és a rockzene kedvelői. A rendezvény célja a háromszéki zenekarok megszólaltatása, késztetés a hangszeres zenélésre, saját szerzemények írására, és mindenekelőtt hangulatos és minőségi rockzenével ünnepelni a karácsonyt.

Pénteken a fellépők közé tratoznak a kézdivásárhelyi és kovásznai az Akusztik, az Inogsz, a Background és az Amnezia, a Szekler, valamint a marosvásárhelyi Bronx csap a húrok közé.

A szombati felhozatalhoz a sepsiszentgyörgyi Exit Rock Band, My Hands in Chains, Éli, a Soulbreakers és Muzikum.

"Ami egy egyszerű, családias hangulatú bulinak indult, most már Erdély-szerte híres rendezvénnyé nőtte ki magát. 2014-ben jubillálunk: jelenlegi formájában az ötödik kiadásához érkezett rendezvényünk, köszönhetően Nektek, hiszen anyagi és baráti támogatóink nélkül nem létezhetne a Rockkarácsony. Idén is kétnapos lesz a buli, amire tíz zenekart hívtunk meg. Egyéb változatlan: marad a jó hangulat, jelen lesz a minőségi zene és adódik az alkalom, hogy rég nem látott arcokkal találkozz!"
Demeter Elemér és dr. Kelemen András főszervezők

Honlap: www.rockkaracsony.ro
Belépőt a helyszínen lehet váltani.