Kézdivásárhely Infó Centrum

» RockKarácsony a For You Pub-ban

RockKarácsony a For You Pub-ban - December 22.-én, szombaton 18 órakor RockKarácsony a For You Pub-ban a NMG zenekar, Center Point, Jazzkaláka, Hang-Over (Edda Tribute), Progorgan, Eli, Garázs, Exit Rock Band, Metropolis, Inogsz, Background, Crazy Plummers zenekarokkal.A kézdivásárhelyi RockKarácsonyt nem kell különösebben bemutatni. Immár hatodik alkalommal szervezik meg, jó hangulatban, igényes rockzenével, barátok társaságában és sok sok fellépővel készülhetünk a karácsonyra, ha elmegyünk a rendezvényre. Ebben az évben december 22-én, szombaton 18 órától szervezik meg a For You Pubban.A szervezők szerint a RockKarácsony egy nagy családi találkozó, ahol összejöhetnek a zenészek, azok hozzátartozói, barátai és a rockzene kedvelői. Rockkarácsonykor a jelentkező zenekarok mindig játszanak karácsonyi dalokat, saját szerzeményeket, valamint a mindenki által kedvelt örökzöldeket. A rendezvény célja a háromszéki zenekarok megszólaltatása, késztetés a hangszeres zenélésre, saját szerzemények írására, és mindenekelőtt: hangulatos és minőségi rockzenével ünnepelni a karácsonyt.A szervező RockKarácsony Egyesület eképpen nyilatkozik az eseményről: 'a Rockkarácsonyal feladatunknak és célunknak tekintjük a hazai rockzene promoválását, hogy ezáltal itteni, saját művészi alkotások születhessenek, valamint azt, hogy a kezdő, fiatal rockegyüttesek a mozgalomhoz felzárkózhassanak. Így biztosítunk lehetőséget a fellépésre és alkotásra. Az idén is három gyerekzenekar fogja magát a nagyközönség előtt kipróbálni. Kitűnő alkalom az igényes szórakozásra ezen az örömünnepen'.Idén összesen 12 zenekar jelezte részvételét, köztük diákzenekarok is - 18 órakor ők kezdenek. Fellépnek: az NMG Zenekar, a Center Point, a Jazzkaláka, az Edda Tribute, a Prog. Organ Quartet, az Exit Rock Band, az Éli, a Garázs, a Metropolis, az Inogsz, a Back Ground és a The Crazy Plumbers. A zenekarok egész estés, tartalmas szórakozást kínálnak.A rendezvényre a belépő 10 lej.További információk a www.rockkaracsony.ro honlapon.Szervező: a RockKarácsony EgyesületA hozzászólok között a kezdi.info 2 db belépőt sorsol ki december 22-én délben 12 órakor.

December 22.-én, szombaton 18 órakor RockKarácsony a For You Pub-ban a NMG zenekar, Center Point, Jazzkaláka, Hang-Over (Edda Tribute), Progorgan, Eli, Garázs, Exit Rock Band, Metropolis, Inogsz, Background, Crazy Plummers zenekarokkal.

A kézdivásárhelyi RockKarácsonyt nem kell különösebben bemutatni. Immár hatodik alkalommal szervezik meg, jó hangulatban, igényes rockzenével, barátok társaságában és sok sok fellépővel készülhetünk a karácsonyra, ha elmegyünk a rendezvényre. Ebben az évben december 22-én, szombaton 18 órától szervezik meg a For You Pubban.
A szervezők szerint a RockKarácsony egy nagy családi találkozó, ahol összejöhetnek a zenészek, azok hozzátartozói, barátai és a rockzene kedvelői. Rockkarácsonykor a jelentkező zenekarok mindig játszanak karácsonyi dalokat, saját szerzeményeket, valamint a mindenki által kedvelt örökzöldeket. A rendezvény célja a háromszéki zenekarok megszólaltatása, késztetés a hangszeres zenélésre, saját szerzemények írására, és mindenekelőtt: hangulatos és minőségi rockzenével ünnepelni a karácsonyt.
A szervező RockKarácsony Egyesület eképpen nyilatkozik az eseményről: "a Rockkarácsonyal feladatunknak és célunknak tekintjük a hazai rockzene promoválását, hogy ezáltal itteni, saját művészi alkotások születhessenek, valamint azt, hogy a kezdő, fiatal rockegyüttesek a mozgalomhoz felzárkózhassanak. Így biztosítunk lehetőséget a fellépésre és alkotásra. Az idén is három gyerekzenekar fogja magát a nagyközönség előtt kipróbálni. Kitűnő alkalom az igényes szórakozásra ezen az örömünnepen".
Idén összesen 12 zenekar jelezte részvételét, köztük diákzenekarok is - 18 órakor ők kezdenek. Fellépnek: az NMG Zenekar, a Center Point, a Jazzkaláka, az Edda Tribute, a Prog. Organ Quartet, az Exit Rock Band, az Éli, a Garázs, a Metropolis, az Inogsz, a Back Ground és a The Crazy Plumbers. A zenekarok egész estés, tartalmas szórakozást kínálnak.

A rendezvényre a belépő 10 lej.
További információk a www.rockkaracsony.ro honlapon.
Szervező: a RockKarácsony Egyesület

A hozzászólok között a kezdi.info 2 db belépőt sorsol ki december 22-én délben 12 órakor.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

KataKata
Bejegyezve: 2012-12-17 01:47:31
juppi, ott leszünk! :D
andiiandii
Bejegyezve: 2012-12-21 13:50:06
:D már várjuk!
Kézdivásárhely Infó Centrum (Kézdiinfó)Kézdivásárhely Infó Centrum (Kézdiinfó)
Bejegyezve: 2012-12-22 14:59:59
Ingyen belépõt nyertek: [Kata] és [andii].
Jó szórakozást mindenkinek.
Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!