Kézdi.infó - Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

» Rotary Klub fiatalok táborozása és képzése

Rotary Klub fiatalok táborozása és képzése - A kézdivásárhelyi Rotary Klub, a Rotary Youth Leadership Award program keretében fiatalok táborozását és képzését finanszírozza. A 14 és 30 év közötti, aktív ifjak Gorj megyében, román nyelven tehetik próbára és bővíthetik szónoki képességeiket.Az ifjúsági vezetők képzését célul tűző, 1971 óta világszinten alkalmazott Rotary Youth Leadership Award (a továbbiakban RYLA) elnevezésű program 14 és 30 év közötti fiataloknak tart vezetői magatartás és kommunikációs tréningeket. A Páring-hegység lábánál, Cernadián (Baia de Fier / Vasbánya község) megszervezett nyári tábor ezúttal 14 és 18 év közötti diákokat fogad, akik június 22. és 28. között a nyilvános beszéd, a retorika és a meggyőző érvelés tudományában mélyülhetnek el a hat napos program ideje alatt.'A diákjaink magyarul nagyszerűen fogalmaznak, de nem lehetnek jó vezetők, ha nem tudnak az ország nyelvén előadni, érvelni - ez a rendezvény erre kiváló lehetőséget biztosít”, vélekedik Barta Vilmos helyi Rotary-elnök. Diákonként 890 lejbe kerül a részvételi díj, amit a Rotary Klub fedez. Első körben a Zúg Március szónokverseny résztvevőinek, illetve díjazottjainak ajánlottuk fel a lehetőséget.19 és 30 év közötti, aktív fiatalok számára is van lehetőség képzésre, az ugyanott, július 10. és 13. között megtartandó táborban, melynek témája ugyancsak a nyilvános beszéd és érvelés helyes technikájának elsajátítása lesz. A Rotary Klub erre a képzésre jelentkezőket vár (Barta Vilmos; tel.: 0724.307.606, e-mail: vbarta@nexxon.ro) 2014. július elsejéig. Elvárások: haladó szintű románnyelv-tudás, jó tanulási eredmények, vezetői egyéniség, illetve szervezésben, vezetésben szerzett tapasztalat.

A kézdivásárhelyi Rotary Klub, a Rotary Youth Leadership Award program keretében fiatalok táborozását és képzését finanszírozza. A 14 és 30 év közötti, aktív ifjak Gorj megyében, román nyelven tehetik próbára és bővíthetik szónoki képességeiket.

Az ifjúsági vezetők képzését célul tűző, 1971 óta világszinten alkalmazott Rotary Youth Leadership Award (a továbbiakban RYLA) elnevezésű program 14 és 30 év közötti fiataloknak tart vezetői magatartás és kommunikációs tréningeket. A Páring-hegység lábánál, Cernadián (Baia de Fier / Vasbánya község) megszervezett nyári tábor ezúttal 14 és 18 év közötti diákokat fogad, akik június 22. és 28. között a nyilvános beszéd, a retorika és a meggyőző érvelés tudományában mélyülhetnek el a hat napos program ideje alatt.

"A diákjaink magyarul nagyszerűen fogalmaznak, de nem lehetnek jó vezetők, ha nem tudnak az ország nyelvén előadni, érvelni - ez a rendezvény erre kiváló lehetőséget biztosít”, vélekedik Barta Vilmos helyi Rotary-elnök. Diákonként 890 lejbe kerül a részvételi díj, amit a Rotary Klub fedez. Első körben a Zúg Március szónokverseny résztvevőinek, illetve díjazottjainak ajánlottuk fel a lehetőséget.

19 és 30 év közötti, aktív fiatalok számára is van lehetőség képzésre, az ugyanott, július 10. és 13. között megtartandó táborban, melynek témája ugyancsak a nyilvános beszéd és érvelés helyes technikájának elsajátítása lesz. A Rotary Klub erre a képzésre jelentkezőket vár (Barta Vilmos; tel.: 0724.307.606, e-mail: vbarta@nexxon.ro) 2014. július elsejéig. Elvárások: haladó szintű románnyelv-tudás, jó tanulási eredmények, vezetői egyéniség, illetve szervezésben, vezetésben szerzett tapasztalat.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!