Zöld Nap Egyesület

» Ruhámat a ruhádért III

Ruhámat a ruhádért III - A környezettudatos életmód része, hogy a ruhatárunkat is zöldebbé tegyük. Tisztában vagyunk azzal a ténnyel, miszerint a szekrényekben gyakori vendég a sosem vagy csak ritkán hordott ruha. Ezért is gondoltuk úgy, hogy megszervezzük harmadik alkalommal is a Ruhámat a Ruhádért nevű rendezvényt.2010. szeptember 23-án, csütörtökön 13 órától Cserebere vásárra ('Ruhámat a ruhádért') kerül sor a kézdivásárhelyi sportcsarnokban.A Zöld Nap Egyesület, a helybéli sportiroda támogatásával lehetőséget ad használt és új tárgyak elcserélésére.A ruhák cseréjét praktikusan és egyszerűen alakítjuk ki: a hozott ruhákat érkezéskor csapatunk átnézi és értékeli, majd ez alapján egy Zöld Napos érmét kapnak a kezükbe. Az érdeklődök végigturkálják a börze kínálatát, aztán a kiválasztott darabokkal a 'kasszához' állnak: az érmék leadásával annyi cuccot vihetnek, amennyit hoztak.Azok a személyek, akik nem szeretnének adni, cserélni, elhozhatják használt ruháikat, játékukat, tárgyakat és felajánlhatják rászorulók számára.Ezeket a csomagokat a Zöld Nap Egyesület csapata továbbítani fogja a nehéz körülmények között élőknek.Szeretettel várunk mindenkit!Frissítés:Ezen eseményen több mint harminc személy vett részt, akik cseréltek, ruhaneműt adakoztak vagy egyszerűen csak nézelődtek és élvezték a rendezvény egyedi hangulatát. Olyan résztvevő is volt aki 42 ruhával szállt be a cserebere vásárra.Akik nem tudtak, vagy nem akarták elcserélni ruhájukat azok felajánlhatták a rászorulók részére. Az ebből a célból összegyűjtött 13 zsák ruhát a Zöld Nap Egyesület csapata október elején a szegény sorsban élő személyeknek fogja továbbítani.Az akció folytatására decemberbe kerül sor. A szervezők remélik, hogy elindítottak valamit, ami nők és férfiak sokaságát hozza mozgásba, ráadásul még a környezetnek is kedvez.Hírszerző: Ráduly AttilaFotó: György Attila

A környezettudatos életmód része, hogy a ruhatárunkat is zöldebbé tegyük. Tisztában vagyunk azzal a ténnyel, miszerint a szekrényekben gyakori vendég a sosem vagy csak ritkán hordott ruha. Ezért is gondoltuk úgy, hogy megszervezzük harmadik alkalommal is a Ruhámat a Ruhádért nevű rendezvényt.

2010. szeptember 23-án, csütörtökön 13 órától Cserebere vásárra ("Ruhámat a ruhádért") kerül sor a kézdivásárhelyi sportcsarnokban.

A Zöld Nap Egyesület, a helybéli sportiroda támogatásával lehetőséget ad használt és új tárgyak elcserélésére.

A ruhák cseréjét praktikusan és egyszerűen alakítjuk ki: a hozott ruhákat érkezéskor csapatunk átnézi és értékeli, majd ez alapján egy Zöld Napos érmét kapnak a kezükbe. Az érdeklődök végigturkálják a börze kínálatát, aztán a kiválasztott darabokkal a "kasszához" állnak: az érmék leadásával annyi cuccot vihetnek, amennyit hoztak.

Azok a személyek, akik nem szeretnének adni, cserélni, elhozhatják használt ruháikat, játékukat, tárgyakat és felajánlhatják rászorulók számára.
Ezeket a csomagokat a Zöld Nap Egyesület csapata továbbítani fogja a nehéz körülmények között élőknek.

Szeretettel várunk mindenkit!

Frissítés:

Ruha cserebere

Ezen eseményen több mint harminc személy vett részt, akik cseréltek, ruhaneműt adakoztak vagy egyszerűen csak nézelődtek és élvezték a rendezvény egyedi hangulatát. Olyan résztvevő is volt aki 42 ruhával szállt be a cserebere vásárra.

Akik nem tudtak, vagy nem akarták elcserélni ruhájukat azok felajánlhatták a rászorulók részére. Az ebből a célból összegyűjtött 13 zsák ruhát a Zöld Nap Egyesület csapata október elején a szegény sorsban élő személyeknek fogja továbbítani.

Az akció folytatására decemberbe kerül sor. A szervezők remélik, hogy elindítottak valamit, ami nők és férfiak sokaságát hozza mozgásba, ráadásul még a környezetnek is kedvez.

Hírszerző: Ráduly Attila
Fotó: György Attila

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!