Zöld Nap Egyesület

» Ruhámat a ruhádért IV - a kézdivásárhelyi Bolhapiacon

Ruhámat a ruhádért IV - a kézdivásárhelyi Bolhapiacon - A környezettudatos életmód része, hogy a ruhatárunkat is zöldebbé tegyük. Tisztában vagyunk azzal a ténnyel, miszerint a szekrényekben gyakori vendég a sosem vagy csak ritkán hordott ruha. Ezért is gondoltuk úgy, hogy megszervezzük harmadik alkalommal is a Ruhámat a Ruhádért nevű rendezvényt.2011. június 11-én, szombaton de. 10 órától bolhapiacra és Cserebere vásárra ('Ruhámat a ruhádért') kerül sor a kézdivásárhelyi sportcsarnokban.A Zöld Nap Egyesület, a helybéli sportiroda támogatásával lehetőséget ad használt és új tárgyak elcserélésére.A ruhák cseréjét praktikusan és egyszerűen alakítjuk ki: a hozott ruhákat érkezéskor csapatunk átnézi és értékeli, majd ez alapján egy Zöld Napos érmét kapnak a kezükbe. Az érdeklődök végigturkálják a börze kínálatát, aztán a kiválasztott darabokkal a 'kasszához' állnak: az érmék leadásával annyi cuccot vihetnek, amennyit hoztak.Azok a személyek, akik nem szeretnének adni, cserélni, elhozhatják használt ruháikat, játékukat, tárgyakat és felajánlhatják rászorulók számára.Ezeket a csomagokat a Zöld Nap Egyesület csapata továbbítani fogja a nehéz körülmények között élőknek.Szeretettel várunk mindenkit!Média támogatóink : Profi Rádió, Kezdi.info, Transindex, Pluszportál, Székely Újság, Székely Hirmondó, Siculus Rádió, Polyp Tv, HáromszékSzerző: Ráduly Attila

A környezettudatos életmód része, hogy a ruhatárunkat is zöldebbé tegyük. Tisztában vagyunk azzal a ténnyel, miszerint a szekrényekben gyakori vendég a sosem vagy csak ritkán hordott ruha. Ezért is gondoltuk úgy, hogy megszervezzük harmadik alkalommal is a Ruhámat a Ruhádért nevű rendezvényt.
2011. június 11-én, szombaton de. 10 órától bolhapiacra és Cserebere vásárra ("Ruhámat a ruhádért") kerül sor a kézdivásárhelyi sportcsarnokban.
A Zöld Nap Egyesület, a helybéli sportiroda támogatásával lehetőséget ad használt és új tárgyak elcserélésére.
A ruhák cseréjét praktikusan és egyszerűen alakítjuk ki: a hozott ruhákat érkezéskor csapatunk átnézi és értékeli, majd ez alapján egy Zöld Napos érmét kapnak a kezükbe. Az érdeklődök végigturkálják a börze kínálatát, aztán a kiválasztott darabokkal a "kasszához" állnak: az érmék leadásával annyi cuccot vihetnek, amennyit hoztak.
Azok a személyek, akik nem szeretnének adni, cserélni, elhozhatják használt ruháikat, játékukat, tárgyakat és felajánlhatják rászorulók számára.
Ezeket a csomagokat a Zöld Nap Egyesület csapata továbbítani fogja a nehéz körülmények között élőknek.

Szeretettel várunk mindenkit!
Média támogatóink : Profi Rádió, Kezdi.info, Transindex, Pluszportál, Székely Újság, Székely Hirmondó, Siculus Rádió, Polyp Tv, Háromszék
Szerző: Ráduly Attila

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!