Kézdivásárhelyi Uránia Filmklub - Filmklub Party Session 30 - Dj Frantic / Dj RP + MDMAPEX @ drums

Filmklub Party Session 30 - Dj Frantic / Dj RP + MDMAPEX @ drums

» Rumba - a filmklubban

Rumba - a filmklubban - Április 7.-én 19 órától a Filmklubban, a 'Rumba' című, 2008-as francia-kanadai vígjáték, kerül vászonra 77 percben Bruno Romy, Fiona Gordon, Dominique Abel rendezésében.Fionát és Domot nem csupán a szerelem köti össze, hanem a latin táncok iránti olthatatlan szenvedély is. Miután toronymagasan megnyernek egy táncversenyt, autóba szállnak és autóbalesetet szenvednek. Lelki szemeik előtt lepereg egész életük, amely olyan annyira tele van optimizmussal és humorral, hogy a végzet nem győzheti le.

Április 7.-én 19 órától a Filmklubban, a "Rumba" című, 2008-as francia-kanadai vígjáték, kerül vászonra 77 percben Bruno Romy, Fiona Gordon, Dominique Abel rendezésében.
Fionát és Domot nem csupán a szerelem köti össze, hanem a latin táncok iránti olthatatlan szenvedély is. Miután toronymagasan megnyernek egy táncversenyt, autóba szállnak és autóbalesetet szenvednek. Lelki szemeik előtt lepereg egész életük, amely olyan annyira tele van optimizmussal és humorral, hogy a végzet nem győzheti le.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

PannaPanna
Bejegyezve: 2011-04-07 17:00:40
Érdemes megnézni,érdekes nagyon:)
Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!