Zöld Nap Egyesület

» Sajtótájékoztató - Tekerj egy jó célért

Sajtótájékoztató - Tekerj egy jó célért - Meghívó Tisztelt Szerkesztők!Tisztelettel meghívjuk a Tekerj egy jó célért! közösségi program hivatalos indítására, amelyre Kézdivásárhelyen május 12.-én, 11 órától kerül sor a Zöld Nap Egyesület székhelyén (Kézdivásárhely, 33. Udvartér 1 szám, I. emelet).Ez alkalommal sajtótájékoztatót tartunk, az akcióval kapcsolatos fontosabb információkról tájékoztatnak a szervezők: a Háromszéki Közösségi Alapítvány - HKA és a Zöld Nap Egyesület képviselői, valamint a Kézdivásárhelyi Polgármesteri Hivatal képviselője.HKA hírszolgálat

Meghívó 
Tisztelt Szerkesztők!

Tisztelettel meghívjuk a Tekerj egy jó célért! közösségi program hivatalos indítására, amelyre Kézdivásárhelyen május 12.-én, 11 órától kerül sor a Zöld Nap Egyesület székhelyén (Kézdivásárhely, 33. Udvartér 1 szám, I. emelet).

Ez alkalommal sajtótájékoztatót tartunk, az akcióval kapcsolatos fontosabb információkról tájékoztatnak a szervezők: a Háromszéki Közösségi Alapítvány - HKA és a Zöld Nap Egyesület képviselői, valamint a Kézdivásárhelyi Polgármesteri Hivatal képviselője.

HKA hírszolgálat

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!