Zöld Nap Egyesület

» Sajtótájékoztató - Think Green! Color the life

Sajtótájékoztató - Think Green! Color the life - Augusztus 8-án, pénteken 13:00 órakor a Zöld Nap Egyesület sajtótájékoztatót tart.
A rendezvény helyszíne: Kézdivásárhely a szervezet székhelye (33-as Udvartér, 1 szám). A tájékoztató célja a 'Think Green! Color the life' projekt részletes bemutatása és ismertetése.

A sajtótájékoztatón megszólal Ráduly Attila projektkoordinátor, Derzsi Katalin projektasszisztens, Céline Berthier, Clara Bejarano Sanchez és Melissa Öller EVS önkéntesek. A szervezők szeretettel várják a média képviselőit és az érdeklődőket.

A projektet az Erasmus+, Európai Önkéntes Szolgálat pontja támogatja.

Augusztus 8-án, pénteken 13:00 órakor a Zöld Nap Egyesület sajtótájékoztatót tart. A rendezvény helyszíne: Kézdivásárhely a szervezet székhelye (33-as Udvartér, 1 szám). A tájékoztató célja a "Think Green! Color the life" projekt részletes bemutatása és ismertetése. A sajtótájékoztatón megszólal Ráduly Attila projektkoordinátor, Derzsi Katalin projektasszisztens, Céline Berthier, Clara Bejarano Sanchez és Melissa Öller EVS önkéntesek. A szervezők szeretettel várják a média képviselőit és az érdeklődőket. A projektet az Erasmus+, Európai Önkéntes Szolgálat pontja támogatja.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!