Kézdi.infó - Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

» Sebő Ödön emléktúra a vármegyésekkel

Sebő Ödön emléktúra a vármegyésekkel - A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom április 26-27 között emléktúrát szervez Sebő Ödön és a 'Halálra ítélt zászlóalj' hős katonáinak tiszteletére a festői szépségű Gyimesbükkben. Az emléktúra résztvevői megismerkedhetnek a második világháború hős székely katonáinak történeteivel. Bejárjuk azokat a területeket, ahol a harcok folytak a Kárpát medence védelmében. Az emléktúra alkalmával a szervezők bemutatják a falu történelmét, értékeit.A rendezvény személyenként 50 RON-ba kerül, amely magába foglalja a szállást, egy estebédet, egy reggeli teát és egy ebédet. Fontos kellékek a túrára: bakancs, esőkabát, hátizsák, hálózsák, meleg ruha. Jelentkezni a következő telefonszámon: 0742-807137 vagy a szocs_csongor@yahoo.com címen lehet.Időpont: 2014. április 26-27Helyszín: Gyimesbükk, Rákóczi panzióPROGRAMSZOMBATI PROGRAM:09-11 Megérkezés a Rákóczi panzióhoz, szállások elfoglalása, eligazítás, készülődés a túrára11-16 Túra (Bilibók tetőre)16- Koszorúzás Sebő Ödön kopjafájánál17- Salamon Atya előadása18- Estebéd21- Tábortűz készítés, beszélgetések, éneklés, vacsoraVASÁRNAPI PROGRAM:9:00 - Ébresztő9:30 - Reggeli10 - Múzeumlátogatás, Rákóczi vár12 - Mise13 - Ebéd14 - Táborbontás, hazautazás

A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom április 26-27 között emléktúrát szervez Sebő Ödön és a "Halálra ítélt zászlóalj" hős katonáinak tiszteletére a festői szépségű Gyimesbükkben. Az emléktúra résztvevői megismerkedhetnek a második világháború hős székely katonáinak történeteivel. Bejárjuk azokat a területeket, ahol a harcok folytak a Kárpát medence védelmében. Az emléktúra alkalmával a szervezők bemutatják a falu történelmét, értékeit.

A rendezvény személyenként 50 RON-ba kerül, amely magába foglalja a szállást, egy estebédet, egy reggeli teát és egy ebédet. Fontos kellékek a túrára: bakancs, esőkabát, hátizsák, hálózsák, meleg ruha. Jelentkezni a következő telefonszámon: 0742-807137 vagy a szocs_csongor@yahoo.com címen lehet.

Időpont: 2014. április 26-27
Helyszín: Gyimesbükk, Rákóczi panzió

PROGRAM

SZOMBATI PROGRAM:
09-11 Megérkezés a Rákóczi panzióhoz, szállások elfoglalása, eligazítás, készülődés a túrára
11-16 Túra (Bilibók tetőre)
16- Koszorúzás Sebő Ödön kopjafájánál
17- Salamon Atya előadása
18- Estebéd
21- Tábortűz készítés, beszélgetések, éneklés, vacsora

VASÁRNAPI PROGRAM:
9:00 - Ébresztő
9:30 - Reggeli
10 - Múzeumlátogatás, Rákóczi vár
12 - Mise
13 - Ebéd
14 - Táborbontás, hazautazás

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!