Kézdivásárhely Infó Centrum

» Sepsi BC - Aradi Icim profi női kosárlabda bajnokság elődöntője

Sepsi BC - Aradi Icim profi női kosárlabda bajnokság elődöntője - A KSE  U 14-es lányai május 2-án, vasárnap a Gyergyószentmiklósi ISK csapatát látják vendégül 11.30-kor a céhes város sportcsarnokában.Az U 16-os korosztály május 1-jén, szombaton 12 órától fog küzdeni Sepsiszentgyörgyön a Bball 6 együttese ellen.Május 3-án igazi csemegének számító mérkőzést láthatnak a profi kosárlabda kedvelői Kézdivásárhelyen. Este 18 órától csap össze az Aradi Icim és a Sepsi BC csapata. Fontos küzdelemről van szó, a romániai női kosárlabda bajnokság elődöntőjéről. Az előírások szerint az a csapat fog majd a döntőbe jutni, amelyik hamarabb nyer kettőt három mérkőzésből.Hírszerző: Kocsis Zoltán.

A KSE  U 14-es lányai május 2-án, vasárnap a Gyergyószentmiklósi ISK csapatát látják vendégül 11.30-kor a céhes város sportcsarnokában.
Az U 16-os korosztály május 1-jén, szombaton 12 órától fog küzdeni Sepsiszentgyörgyön a Bball 6 együttese ellen.

Május 3-án igazi csemegének számító mérkőzést láthatnak a profi kosárlabda kedvelői Kézdivásárhelyen. Este 18 órától csap össze az Aradi Icim és a Sepsi BC csapata. Fontos küzdelemről van szó, a romániai női kosárlabda bajnokság elődöntőjéről. Az előírások szerint az a csapat fog majd a döntőbe jutni, amelyik hamarabb nyer kettőt három mérkőzésből.

Hírszerző: Kocsis Zoltán.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Kézdivásárhely Infó Centrum (Kézdiinfó)Kézdivásárhely Infó Centrum (Kézdiinfó)
Bejegyezve: 2010-04-30 20:42:08
Hajra szentgyorgy !!!
Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!