Zöld Nap Egyesület

» Sikeres volt a Nyár Háromszéken fotópályázat megnyitója

Sikeres volt a Nyár Háromszéken fotópályázat megnyitója - 2009 őszén egy fotópályázat sorozatot indítottunk útjára, melynek már megvolt két fordulója. Ősszel 44 versenyzőnk volt, télen ez a szám szinte megduplázódott elérte a 85-öt és tavasszal pedig 68 versenyzőnk volt.Az ősszel már hangsúlyoztuk, hogy ez egy négy évszakból álló sorozat lesz. Megszerveztük most már az utolsó részét is e sorozatunknak. A három hét beküldési idő alatt 42 versenyző 126 fotója érkezett az e-mail címűnkre. Ebből 29 versenyző 35 alkotása tekinthető meg két héten keresztül a Vigadó kiállítótermében.De ez nem jöhetett volna létre a Niko, a Dentimed, a kézdivásárhelyi Sportiroda, a Vigadó és a médiatámogatóink segítsége nélkül.A beküldött pályázatokat független 4 tagú zsűri bírálta el.Ahol az eredmény hirdetés előtt Porczel Beáta a Zöld Nap Egyesület önkéntese szavalt a nyárról. A gyönyörű vers után meghallgattunk két dalt az Üzenet Együttestől. A megnyitó hangulatát szebbé tette Fejér Lilla hatolykai önkéntesünk éneklése. A zsűri elnöke a megnyitó során Nagy Lajos a beküldött pályaműveket méltatta.Nyertesek névsora:I díjazott: : Kristó-Gothárd Hunor (Sepsiszentgyörgy) '25-ös pályázó'II. díjazott: Moldován Zsolt (Kézdivásárhely) - Szúrós tekintet '13-as pályázó'III. díjazott: Mikola Zoltán (Kovászna) - Aratás után '32-es pályázó'Dicséretben részesült:Székely Ildikó (Torja) - Zöld Nap '33-as pályázó'Kovács Barnabás (Kézdivásárhely) - '11-es pályázó'Említésre méltó fotók:- Iochom Zsolt - Tehéncsorda a Perkőn (Kézdivásárhely) '8-as pályázó'- Köllő Zsolt - A kommandói függőhíd (Sepsiszentgyörgy) '7-es pályázó'- Szabó Lehel - Csillagkapu (Kézdivásárhely) '42-es pályázó'- Rancz Zsolt - Ebédszünet (Kézdivásárhely) '20-as pályázó'Közönségdíjban részesült:Domokos Kinga (Sepsiszentgyörgy) - Remény '24-es pályázó'Bővebben a kiállításról, a beküldött pályamunkákról a zoldnap.infol oldalon.

2009 őszén egy fotópályázat sorozatot indítottunk útjára, melynek már megvolt két fordulója. Ősszel 44 versenyzőnk volt, télen ez a szám szinte megduplázódott elérte a 85-öt és tavasszal pedig 68 versenyzőnk volt.
Az ősszel már hangsúlyoztuk, hogy ez egy négy évszakból álló sorozat lesz. Megszerveztük most már az utolsó részét is e sorozatunknak. A három hét beküldési idő alatt 42 versenyző 126 fotója érkezett az e-mail címűnkre. Ebből 29 versenyző 35 alkotása tekinthető meg két héten keresztül a Vigadó kiállítótermében.

De ez nem jöhetett volna létre a Niko, a Dentimed, a kézdivásárhelyi Sportiroda, a Vigadó és a médiatámogatóink segítsége nélkül.
A beküldött pályázatokat független 4 tagú zsűri bírálta el.

Ahol az eredmény hirdetés előtt Porczel Beáta a Zöld Nap Egyesület önkéntese szavalt a nyárról. A gyönyörű vers után meghallgattunk két dalt az Üzenet Együttestől. A megnyitó hangulatát szebbé tette Fejér Lilla hatolykai önkéntesünk éneklése. A zsűri elnöke a megnyitó során Nagy Lajos a beküldött pályaműveket méltatta.

Nyertesek névsora:
I díjazott: : Kristó-Gothárd Hunor (Sepsiszentgyörgy) "25-ös pályázó"
II. díjazott: Moldován Zsolt (Kézdivásárhely) - Szúrós tekintet "13-as pályázó"
III. díjazott: Mikola Zoltán (Kovászna) - Aratás után "32-es pályázó"

Dicséretben részesült:
Székely Ildikó (Torja) - Zöld Nap "33-as pályázó"
Kovács Barnabás (Kézdivásárhely) - "11-es pályázó"

Említésre méltó fotók:
- Iochom Zsolt - Tehéncsorda a Perkőn (Kézdivásárhely) "8-as pályázó"
- Köllő Zsolt - A kommandói függőhíd (Sepsiszentgyörgy) "7-es pályázó"
- Szabó Lehel - Csillagkapu (Kézdivásárhely) "42-es pályázó"
- Rancz Zsolt - Ebédszünet (Kézdivásárhely) "20-as pályázó"
Közönségdíjban részesült:
Domokos Kinga (Sepsiszentgyörgy) - Remény "24-es pályázó"

Bővebben a kiállításról, a beküldött pályamunkákról a zoldnap.infol oldalon.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!