Zöld Nap Egyesület

» Sikeres volt a Tél Háromszéken fotópályázat megnyitója

Sikeres volt a Tél Háromszéken fotópályázat megnyitója - Tavaly novemberben egy fotópályázat sorozatot indítottunk útjára, melynek első témája 'Ősz Háromszéken' volt. Akkor 44 versenyző küldött be fotókat Háromszék egész területéről Vargyastól - Bélafalváig.Az Őszel már hangsúlyoztuk, hogy ez egy négy évszakból álló sorozat lesz. Elértünk mostmár a tél végéhez és a téli fotópályázatunk megnyitójához.. A három hét beküldési idő alatt 85 versenyző jelentkezett több mint 250 fotóval. A számokból is látszik, hogy szinte megduplázodott a pályázni vágyók száma. Ebből 31 versenyző 41 fotója jutott tovább. De ez nem jöhetett volna létre a Niko, a Dentimed, a Kezdi.info, a Vigadó és a médiatámogatóink nélkül.Bővebben: http://zoldnap.info/node/478

Tavaly novemberben egy fotópályázat sorozatot indítottunk útjára, melynek első témája "Ősz Háromszéken" volt. Akkor 44 versenyző küldött be fotókat Háromszék egész területéről Vargyastól - Bélafalváig.

Az Őszel már hangsúlyoztuk, hogy ez egy négy évszakból álló sorozat lesz. Elértünk mostmár a tél végéhez és a téli fotópályázatunk megnyitójához.. A három hét beküldési idő alatt 85 versenyző jelentkezett több mint 250 fotóval. A számokból is látszik, hogy szinte megduplázodott a pályázni vágyók száma. Ebből 31 versenyző 41 fotója jutott tovább. De ez nem jöhetett volna létre a Niko, a Dentimed, a Kezdi.info, a Vigadó és a médiatámogatóink nélkül.

Bővebben: http://zoldnap.info/node/478

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

Hibajelentéshez kattintson ide!