Kézdivásárhelyi Nők Egyesülete - Kézdivásárhelyi Nők Egyesülete

Kézdivásárhelyi Nők Egyesülete

» Sikeresen szerepeltek gyermekeink a Kaposvári Versmondón

Sikeresen szerepeltek gyermekeink a Kaposvári Versmondón - 2013 november 9.-én a Kaposvári Magyar-Román Baráti társaság meghívására a Kézdivásárhelyi Nők Egyesületének tagjai, négy tanulót vittek a Versmondó versenyre Kaposvárra. Biszak Enikő, Bagoly Erzsébet, Cosa Katalin, Simon Emese mentek el a nőegyesület részéről. A Kézdivásárhelyt képviselő gyermekek szép eredményt értek el: Bagoly Anabella első díjat, Bíró Nóra negyedik díjat, Varga Péter ötödik díjat és Simon Boglárka dícséretet kapott a versenyen.Gratulálunk Nekük, büszkék vagyunk Rájuk!Élménnyekkel tele, felejthetetlen emlékekkel tértek haza.Köszönjük ezuttal a kaposvári barátainknak, és személyesen Horváth Margit elnöknőnek a kedves fogadtatást, a lelkes vendéglátást.Sok szeretettel várjuk Őket Kézdivásárhelyre!Fülöp Magdolna

2013 november 9.-én a Kaposvári Magyar-Román Baráti társaság meghívására a Kézdivásárhelyi Nők Egyesületének tagjai, négy tanulót vittek a Versmondó versenyre Kaposvárra. Biszak Enikő, Bagoly Erzsébet, Cosa Katalin, Simon Emese mentek el a nőegyesület részéről. A Kézdivásárhelyt képviselő gyermekek szép eredményt értek el: Bagoly Anabella első díjat, Bíró Nóra negyedik díjat, Varga Péter ötödik díjat és Simon Boglárka dícséretet kapott a versenyen.

Gratulálunk Nekük, büszkék vagyunk Rájuk!



Élménnyekkel tele, felejthetetlen emlékekkel tértek haza.

Köszönjük ezuttal a kaposvári barátainknak, és személyesen Horváth Margit elnöknőnek a kedves fogadtatást, a lelkes vendéglátást.
Sok szeretettel várjuk Őket Kézdivásárhelyre!

Fülöp Magdolna

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!