Városnapok - Őszi sokadalom - Őszi Sokadalom 2019

Őszi Sokadalom 2019

» Sikertörténet nőknek, dr. Szabó Árpád okleveles villamosmérnök és a Nőileg magazin szerkesztősége a Könyvvásár sátorban

Sikertörténet nőknek, dr. Szabó Árpád okleveles villamosmérnök és a Nőileg magazin szerkesztősége a Könyvvásár sátorban - A Shopoweb cég biztosít egy óriássátrat, amely az aktív pihenést fogja szolgálni, ez esetben könyvbemutatóknak és az erdélyi kiadók kínálatának ad majd teret. A központban fontos szerepet tölt majd be az idén első alkalommal megszervezett könyvvásár.

Augusztus 29-én, pénteken Gyerkó Elena előadást hallhatjuk Sikertörténet nőknek címmel az RMDSZ Háromszéki Nőszervezete és a Báró Wesselényi Miklós Városi Könyvtár szervezésében.

Augusztus 30-án, szombaton dr. Szabó Árpád okleveles villamosmérnök, a management tudományok doktora, egyetemi oktató, vállalkozó és világjáró Bevezetés a kulturális intézmények menedzsmentjébe könyvét ismerteti, illetve Monopol helyzetben levő világszabadalmak importálása a wellness iparágba címmel tart előadást.

Augusztus 31-én, vasárnap a Nőileg magazin szerkesztősége találkozik az olvasókkal, szándékuk, hogy erdélyi sikeres embereket, sportolókat, művészeket, közszereplőket mutassanak be a kézdivásárhelyi közönségnek. Ugyanakkor olyan tabukat feszegetnek majd – nevelési szándékkal –, amelyekről nyíltan nagyon ritkán esik szó.

A Shopoweb cég biztosít egy óriássátrat, amely az aktív pihenést fogja szolgálni, ez esetben könyvbemutatóknak és az erdélyi kiadók kínálatának ad majd teret. A központban fontos szerepet tölt majd be az idén első alkalommal megszervezett könyvvásár. Augusztus 29-én, pénteken Gyerkó Elena előadást hallhatjuk Sikertörténet nőknek címmel az RMDSZ Háromszéki Nőszervezete és a Báró Wesselényi Miklós Városi Könyvtár szervezésében. Augusztus 30-án, szombaton dr. Szabó Árpád okleveles villamosmérnök, a management tudományok doktora, egyetemi oktató, vállalkozó és világjáró Bevezetés a kulturális intézmények menedzsmentjébe könyvét ismerteti, illetve Monopol helyzetben levő világszabadalmak importálása a wellness iparágba címmel tart előadást. Augusztus 31-én, vasárnap a Nőileg magazin szerkesztősége találkozik az olvasókkal, szándékuk, hogy erdélyi sikeres embereket, sportolókat, művészeket, közszereplőket mutassanak be a kézdivásárhelyi közönségnek. Ugyanakkor olyan tabukat feszegetnek majd – nevelési szándékkal –, amelyekről nyíltan nagyon ritkán esik szó.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!