Városnapok - Őszi sokadalom - Őszi Sokadalom 2019

Őszi Sokadalom 2019

» Silent Dance Party a Vigadó udvarán

Silent Dance Party a Vigadó udvarán - A fiatalabb generációnak egy abszolút premiernek számító szórakozási lehetőséget kínálnak a szervezők. Először lesz Kézdivásárhelyen Silent Dance Party, amely azt jelenti, hogy a résztvevők fejhallgatóval a fejükön, három különböző csatornán, három lemezlovas, más-más stílusú zenéjére bulizhatnak, csendben. A Silent Dance partisátrat a Vigadó udvarán rendezik be, augusztus 31-én és szeptember elsején 22 órától.'Minden este három lemezlovas fog zenélni, pénteken a mai slágerekre és partizenékre fektettük a hangsúlyt, szombaton pedig alternatív és elektronikus zene lesz' - mondta Molnár Katalin, a Silent Dance partik helyi felelőse. Mindkét este 400 fejhallgatóval és több mint 800 elemmel készülnek, a buli belépős lesz, amellyel az érdeklődő 'kibéreli' a vezeték nélküli fejhallgatót, és amelyre egy italt is kap.Augusztus 31.-én pénteken este 20 órától zenél Hitman, dj White és dj RollarSzeptember 1.-én szombaton este 20 órától zenél Küb_Beat, Saboar & snkssd (2/3/fusion), Chionghee

A fiatalabb generációnak egy abszolút premiernek számító szórakozási lehetőséget kínálnak a szervezők. Először lesz Kézdivásárhelyen Silent Dance Party, amely azt jelenti, hogy a résztvevők fejhallgatóval a fejükön, három különböző csatornán, három lemezlovas, más-más stílusú zenéjére bulizhatnak, csendben. A Silent Dance partisátrat a Vigadó udvarán rendezik be, augusztus 31-én és szeptember elsején 22 órától.

"Minden este három lemezlovas fog zenélni, pénteken a mai slágerekre és partizenékre fektettük a hangsúlyt, szombaton pedig alternatív és elektronikus zene lesz" - mondta Molnár Katalin, a Silent Dance partik helyi felelőse. Mindkét este 400 fejhallgatóval és több mint 800 elemmel készülnek, a buli belépős lesz, amellyel az érdeklődő "kibéreli" a vezeték nélküli fejhallgatót, és amelyre egy italt is kap.

Augusztus 31.-én pénteken este 20 órától zenél Hitman, dj White és dj Rollar
Szeptember 1.-én szombaton este 20 órától zenél Küb_Beat, Saboar & snkssd (2/3/fusion), Chionghee


Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!