Kézdivásárhely Infó Centrum

» Silver Proof és a Control a Háromszéki Diákegyüttesek Találkozóján

Silver Proof és a Control a Háromszéki Diákegyüttesek Találkozóján - Tizenegy diákzenekar nevezett be a Háromszéki Diákegyüttesek Találkozójára. A rendezvényre április 3-án kerül sor a sepsiszentgyörgyi sportcsarnokban. Sepsiszentgyörgyrõl a Crazy Snowman, a Tobacco Band, a Péntek 13 és a Crash, Kézdivásárhelyrõl a Silver Proof és a Control, Csíkszeredából a Zotmund és az Off Line, Marosvásárhelyrõl pedig a Guillotine, a Detox és a Backlash zenekar nevezett be a tehetségkutatóra.[Itt szavazhatsz Kézdire! - Hajrá Kézdi!]Mivel az idõkeret miatt csak hét együttes léphet színpadra, a szervezõ Erdélyi Magyar Ifjak közönségszavazást indított a www.emihirek.ro oldalon, hogy a szervezõk is könnyebben dönthessenek, kik érdemesek a szereplésre.A zenekarok története mellett az oldalon a zenekarok klipjei és fényképei is megtekinthetõek, így nem is csoda, ha már elsõ nap több mint ezren szavaztak a kedvenceikre.Fõzenekarként a népszerû Pokolgép zenekar is fellép április 3-án Sepsiszentgyörgyön a Diákegyüttesek Találkozóján. Nagy várakozás elõzi meg a koncertet, hiszen utoljára tíz évvel ezelõtt léptek fel Sepsiszentgyörgyön. Az 1986-ban Totális Metál címû albumával debütáló Pokolgép tartalmas szövegei és sajátos dallamvilága sok fiatalt megszólított az elmúlt két évtizedben. Rudán Joe, a Pokolgép énekese elmondta, szeretettel várnak mindenkit a koncertre, ahol a Pokolgép több mint 25 éves munkásságából fognak ízelítõt adni.A jegyek elõvételben 20 lejbe, helyszínen 25 lejbe kerülnek. Csak napijegyek lesznek, a napijegy belépést biztosít a tehetségkutatóra és az esti Pokolgép koncertre egyaránt.Jegyek a következõ helységekben kaphatóak:Sepsiszentgyörgy: Turulmadár Ifjúsági Iroda, Kós Károly utca 2 szám,0726 933375 és a városi szervezõirodában a színház mellettKézdivásárhely: Szõcs Zoltán 0742456918További információk a rendezvényrõl a www.emihirek.ro oldalon érhetõek el vagy a 0726 933375-ös telefonszámon.

Tizenegy diákzenekar nevezett be a Háromszéki Diákegyüttesek Találkozójára. A rendezvényre április 3-án kerül sor a sepsiszentgyörgyi sportcsarnokban. Sepsiszentgyörgyrõl a Crazy Snowman, a Tobacco Band, a Péntek 13 és a Crash, Kézdivásárhelyrõl a Silver Proof és a Control, Csíkszeredából a Zotmund és az Off Line, Marosvásárhelyrõl pedig a Guillotine, a Detox és a Backlash zenekar nevezett be a tehetségkutatóra.
[Itt szavazhatsz Kézdire! - Hajrá Kézdi!]
Mivel az idõkeret miatt csak hét együttes léphet színpadra, a szervezõ Erdélyi Magyar Ifjak közönségszavazást indított a www.emihirek.ro oldalon, hogy a szervezõk is könnyebben dönthessenek, kik érdemesek a szereplésre.
A zenekarok története mellett az oldalon a zenekarok klipjei és fényképei is megtekinthetõek, így nem is csoda, ha már elsõ nap több mint ezren szavaztak a kedvenceikre.

Fõzenekarként a népszerû Pokolgép zenekar is fellép április 3-án Sepsiszentgyörgyön a Diákegyüttesek Találkozóján. Nagy várakozás elõzi meg a koncertet, hiszen utoljára tíz évvel ezelõtt léptek fel Sepsiszentgyörgyön. Az 1986-ban Totális Metál címû albumával debütáló Pokolgép tartalmas szövegei és sajátos dallamvilága sok fiatalt megszólított az elmúlt két évtizedben. Rudán Joe, a Pokolgép énekese elmondta, szeretettel várnak mindenkit a koncertre, ahol a Pokolgép több mint 25 éves munkásságából fognak ízelítõt adni.

A jegyek elõvételben 20 lejbe, helyszínen 25 lejbe kerülnek. Csak napijegyek lesznek, a napijegy belépést biztosít a tehetségkutatóra és az esti Pokolgép koncertre egyaránt.

Jegyek a következõ helységekben kaphatóak:
Sepsiszentgyörgy: Turulmadár Ifjúsági Iroda, Kós Károly utca 2 szám,
0726 933375 és a városi szervezõirodában a színház mellett
Kézdivásárhely: Szõcs Zoltán 0742456918

További információk a rendezvényrõl a www.emihirek.ro oldalon érhetõek el vagy a 0726 933375-ös telefonszámon.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

Hibajelentéshez kattintson ide!