Zöld Nap Egyesület

» Smile! - mosoly csapatépítés

Smile! - mosoly csapatépítés - 2013. december 1-én a Zöld Nap Egyesület székhelyén került sor egy csapatépítő tréningre, ahol a a résztvevők nemformális eszközök segítségével ismerhették meg jobban egymást.A rendezvényen készült fotók az egyesület facebook oldalán tekinthetőek meg.A 18 jelenlévő önkéntes betekintést nyerhetett az egyesület mindennapjaiba és a csapatmunkák, kreatív csapatjátékok segítségével rádöbbenhettek azokra a módszerekre, melyek használatával hatékonyabban dolgozhatnak egy csapat keretén belül.A csapatépítés egyik fő célja az volt, hogy segítsük egymást azon képességeink felfedezésében, amelyek bennünk találhatóak, de egymagunkban nem vagyunk képesek a feltárására és értékesítésére.Mindennapi céljaink közé tartozik az is, hogy egy hatékony csapatot alakítsunk ki, melyben mindenkinek megvan a saját szerepe és tudja értékesíteni azt.A csapatépítés célja egyben tehát a versenyképesség kialakítása, fairplay, hatékony kommunikáció csapaton belül, a szerepek beosztása, megértése a csapatban ,hatékony feedback adás és fogadás, együttműködés és koordináció fejlesztése csapaton belül, az egymásban való bizalom növelése, a csapatszellem erősítése, fejlesztése, kreativitás fejlesztése, szocializálás, a csapat és az egyesület értékeinek az összhangba hozása volt.A teambuilding végén az értékelő során az önkéntesek egy levélben fogalmazták meg érzéseiket az eltöltött napról. Örömmel olvastam a leveleket hiszen a leírtak alapján az önkéntesek kellemesen, jó hangulatban töltöttek el egy napot úgy, hogy még tanultak is közben, érdekesnek és kreatívnak találták a lebonyolított aktivitásokat. Ugyanakkor új önkénteseket is megismerhettek és megbeszélték, hogy a következő csapatépítő hétvégét hogyan képzelik el.Szerző: Derzsi Katalin

2013. december 1-én a Zöld Nap Egyesület székhelyén került sor egy csapatépítő tréningre, ahol a a résztvevők nemformális eszközök segítségével ismerhették meg jobban egymást.

A rendezvényen készült fotók az egyesület facebook oldalán tekinthetőek meg.

A 18 jelenlévő önkéntes betekintést nyerhetett az egyesület mindennapjaiba és a csapatmunkák, kreatív csapatjátékok segítségével rádöbbenhettek azokra a módszerekre, melyek használatával hatékonyabban dolgozhatnak egy csapat keretén belül.

A csapatépítés egyik fő célja az volt, hogy segítsük egymást azon képességeink felfedezésében, amelyek bennünk találhatóak, de egymagunkban nem vagyunk képesek a feltárására és értékesítésére.
Mindennapi céljaink közé tartozik az is, hogy egy hatékony csapatot alakítsunk ki, melyben mindenkinek megvan a saját szerepe és tudja értékesíteni azt.

A csapatépítés célja egyben tehát a versenyképesség kialakítása, fairplay, hatékony kommunikáció csapaton belül, a szerepek beosztása, megértése a csapatban ,hatékony feedback adás és fogadás, együttműködés és koordináció fejlesztése csapaton belül, az egymásban való bizalom növelése, a csapatszellem erősítése, fejlesztése, kreativitás fejlesztése, szocializálás, a csapat és az egyesület értékeinek az összhangba hozása volt.

A teambuilding végén az értékelő során az önkéntesek egy levélben fogalmazták meg érzéseiket az eltöltött napról. Örömmel olvastam a leveleket hiszen a leírtak alapján az önkéntesek kellemesen, jó hangulatban töltöttek el egy napot úgy, hogy még tanultak is közben, érdekesnek és kreatívnak találták a lebonyolított aktivitásokat. Ugyanakkor új önkénteseket is megismerhettek és megbeszélték, hogy a következő csapatépítő hétvégét hogyan képzelik el.

Szerző: Derzsi Katalin

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!