Városnapok - Őszi sokadalom - Őszi Sokadalom 2019

Őszi Sokadalom 2019

» Sokadalmi program a múzeumban

Sokadalmi program a múzeumban - Az Incze László Céhtörténeti Múzeum tervezett programjai a 2013-as Őszi Sokadalom alkalmából a következő időpontok között zajlanak:Augusztus 30.-án, péntek 10-18 óra között, 31.-én szombaton 10-16 óra között valamint szeptember 1-én, vasárnap 10-13 óra között.Programok:A meghívott testvérvárosi és környékbeli múzeumok bemutatkozása és múzeumpedagógiai foglalkozások.A Székely Nemzeti Múzeum kiadványainak árusítása a városnapok ideje alatt az Incze László Céhtörténeti Múzeum udvarán felállított sátorban.Interaktív vetélkedő, melynek célja Kézdivásárhely építészeti és kulturális örökségének megismerése. A programban résztvevők (családos program, min. 3 fő) a várost járva fogják megkeresni a szervezők által meghatározott helyeket és épületeket, melynek eredményét összesítve a legjobban teljesítőket díjazni fogja a múzeum.Augusztus 31.-en, szombaton delben 12 órakor - A Keressük együtt a múzeum címerét pályázat győztesének díjazása.Részletek: A múzeum pályázatot hirdetett I-XII. osztályos diákok részére a múzeum címerének elkészítésére. A pályázat célja az volt, hogy a diákok a múzeum megismerése után a számukra fontos információkat, élményeket címer formában jelenítsék meg. A pályamunkák lehettek rajz, festmény, kollázs, számítógépes grafika formájában. A beküldési határidő augusztus 16-a volt.

Az Incze László Céhtörténeti Múzeum tervezett programjai a 2013-as Őszi Sokadalom alkalmából a következő időpontok között zajlanak:
Augusztus 30.-án, péntek 10-18 óra között, 31.-én szombaton 10-16 óra között valamint szeptember 1-én, vasárnap 10-13 óra között.

Programok:

A meghívott testvérvárosi és környékbeli múzeumok bemutatkozása és múzeumpedagógiai foglalkozások.

A Székely Nemzeti Múzeum kiadványainak árusítása a városnapok ideje alatt az Incze László Céhtörténeti Múzeum udvarán felállított sátorban.

Interaktív vetélkedő, melynek célja Kézdivásárhely építészeti és kulturális örökségének megismerése. A programban résztvevők (családos program, min. 3 fő) a várost járva fogják megkeresni a szervezők által meghatározott helyeket és épületeket, melynek eredményét összesítve a legjobban teljesítőket díjazni fogja a múzeum.


Augusztus 31.-en, szombaton delben 12 órakor - A Keressük együtt a múzeum címerét pályázat győztesének díjazása.
Részletek: A múzeum pályázatot hirdetett I-XII. osztályos diákok részére a múzeum címerének elkészítésére. A pályázat célja az volt, hogy a diákok a múzeum megismerése után a számukra fontos információkat, élményeket címer formában jelenítsék meg. A pályamunkák lehettek rajz, festmény, kollázs, számítógépes grafika formájában. A beküldési határidő augusztus 16-a volt.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!