Zöld Nap Egyesület

» Spanyol nemzeti est

Spanyol nemzeti est - Gema Puerma Castillo a Zöld Nap Egyesület EVS önkéntese szeretettel hívja meg Önöket március 26-án este 18 órai kezdettel tartandó Spanyol Nemzeti estre a kézdivásárhelyi Vigadó földszinti kiállítótermében.Az esten a jelenlevõk betekintést nyerhetnek Spanyolország kultúrájába, történelmébe, politikai rendszerébe, építkezési stílusába, étel - ital világába és ünnepeibe. Külön kiemelve Andalucia régiót ahonnan Gema is jött. Ha bármilyen kérdése van Spanyolországgal jöjjön el és ne habozzon feltenni.A projektet a Fiatalok Lendületben (Youth in Action) program, Európai Önkéntes Szolgálat második alpontja támogatja.

Gema Puerma Castillo a Zöld Nap Egyesület EVS önkéntese szeretettel hívja meg Önöket március 26-án este 18 órai kezdettel tartandó Spanyol Nemzeti estre a kézdivásárhelyi Vigadó földszinti kiállítótermében.

Az esten a jelenlevõk betekintést nyerhetnek Spanyolország kultúrájába, történelmébe, politikai rendszerébe, építkezési stílusába, étel - ital világába és ünnepeibe. Külön kiemelve Andalucia régiót ahonnan Gema is jött. Ha bármilyen kérdése van Spanyolországgal jöjjön el és ne habozzon feltenni.

A projektet a Fiatalok Lendületben (Youth in Action) program, Európai Önkéntes Szolgálat második alpontja támogatja.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!