Kézdi.infó - Murok (sárgarépa) krémleves - a 2017-s újévi meleg étel receptje

Murok (sárgarépa) krémleves - a 2017-s újévi meleg étel receptje

» Sportolási lehetőségek Kézdivásárhelyen és környékén

Sportolási lehetőségek Kézdivásárhelyen és környékén - A Sinkovits stadion salakpályáján akármikor lehet futni, tornázni, atletizálni ingyenesen. Ezen létesítmény keretén belül két lábtenisz pályát is működtetünk, amelyek ugyancsak ingyenesen használhatók.Sportcsarnokunkban lehetőség adódik focizni, kézilabdázni és kosarazni. Bérlés esetén érdeklődjön a kocsiszo@yahoo.com világhálós címen.Asztaliteniszezési lehetőségHétköznapokon: 8-22 óráig, hétvégeken csak akkor tartunk nyitva, ha vanvalami rendezvényünk a sportcsarnokban. Az asztaliteniszezéshez szükséges hozni tiszta tornacipőt és 5 lejt egy órai asztalbérlésre. Ütők a helyszínen díjmentesen beszerezhetők.Skate parkSportcsarnokunk mellett működik egy skate-pálya, itt lehetőség van görkorcsolyázni, gördeszkázni és kerékpározni az extrém-sportok kedvelőinek - alkalmas egyben kis és közepes nagyságú rendezvényekre, versenyekre, profi felkészülésre. A Molnár Józsiás parkban található felújított teniszpályák a következőnyitvatartási programmal üzemelnek augusztusban:Hétfőtől - péntekig: naponta 10 - 12 és 16 - 20 óra közöttSzombatonként 14 - 20 óra között.A pályák használati díja a következő:Óvodásoknak ingyenes, iskolásoknak, egyetemistáknak 2 lej/óra, felnőtteknek 3 lej/óra. Havi bérletet is lehet vásárolni 50 lejért.Várjuk szeretettel kedves sportolni, kikapcsolódni vágyó vendégeinket:Kocsis Zoltán sportiroda vezető, a sportlétesítmények ügyintézőjeMass EffectMass Effect family fitness és body-building vadi új, korszerű gépeken! Tegyen egészségéért és jöjjön el hozzánk ahol személyi edző, személyre szabott edzőprogramok, táplálkozási tanácsok és masszázs várja önt! Zumba Fitness IoanaA program hatékonysága figyelemreméltó, hiszen egy órás tréning alatt kb. 600 kalória égethető el. Legfontosabb pszichikai hatása pedig a nagy adag pozitív életenergia.Lovaglás - trekking AlmásrétenFelsőlemhény után - Almásréten, 423 szám alatt a vadaspark mellett lovaglásra, trekkingre van lehetőség. Lovak, kert, vadon, patak, minden ami teljessé tesz egy igazi kikapcsolódást, kalandos lovaglást.Érdeklődni telefonon: 0788846390Sacramento Lovas KlubItt megismerheted a lovakat, a velük való foglalkozást és kapcsolatteremtést. Megtapasztalhatod mennyire vagy kitartó, bátor és önbizalmat szerezhetsz. Megtanulhatod a lovaglás alapjait, a helyes testtartástól kezdve a biztonságos ülésig bármilyen jármódban, a lovak irányítását. Kezdő és haladó lovasokat egyaránt várunk!

A Sinkovits stadion salakpályáján akármikor lehet futni, tornázni, atletizálni ingyenesen. Ezen létesítmény keretén belül két lábtenisz pályát is mûködtetünk, amelyek ugyancsak ingyenesen használhatók.

Sportcsarnokunkban lehetõség adódik focizni, kézilabdázni és kosarazni. Bérlés esetén érdeklõdjön a kocsiszo@yahoo.com világhálós címen.

Asztaliteniszezési lehetõség
Hétköznapokon: 8-22 óráig, hétvégeken csak akkor tartunk nyitva, ha van
valami rendezvényünk a sportcsarnokban. Az asztaliteniszezéshez szükséges hozni tiszta tornacipõt és 5 lejt egy órai asztalbérlésre. Ütõk a helyszínen díjmentesen beszerezhetõk.

Skate park
Sportcsarnokunk mellett mûködik egy skate-pálya, itt lehetõség van görkorcsolyázni, gördeszkázni és kerékpározni az extrém-sportok kedvelõinek - alkalmas egyben kis és közepes nagyságú rendezvényekre, versenyekre, profi felkészülésre.

A Molnár Józsiás parkban található felújított teniszpályák a következõ
nyitvatartási programmal üzemelnek augusztusban:
Hétfõtõl - péntekig: naponta 10 - 12 és 16 - 20 óra között
Szombatonként 14 - 20 óra között.
A pályák használati díja a következõ:
Óvodásoknak ingyenes, iskolásoknak, egyetemistáknak 2 lej/óra, felnõtteknek 3 lej/óra. Havi bérletet is lehet vásárolni 50 lejért.

Várjuk szeretettel kedves sportolni, kikapcsolódni vágyó vendégeinket:
Kocsis Zoltán sportiroda vezetõ, a sportlétesítmények ügyintézõje

Mass Effect
Mass Effect family fitness és body-building vadi új, korszerû gépeken! 
Tegyen egészségéért és jöjjön el hozzánk ahol személyi edzõ, személyre szabott edzõprogramok, táplálkozási tanácsok és masszázs várja önt! 


A program hatékonysága figyelemreméltó, hiszen egy órás tréning alatt kb. 600 kalória égethetõ el. Legfontosabb pszichikai hatása pedig a nagy adag pozitív életenergia.


Lovaglás - trekking Almásréten
Felsõlemhény után - Almásréten, 423 szám alatt a vadaspark mellett lovaglásra, trekkingre van lehetõség. Lovak, kert, vadon, patak, minden ami teljessé tesz egy igazi kikapcsolódást, kalandos lovaglást.
Érdeklõdni telefonon: 0788846390

Itt megismerheted a lovakat, a velük való foglalkozást és kapcsolatteremtést. Megtapasztalhatod mennyire vagy kitartó, bátor és önbizalmat szerezhetsz. Megtanulhatod a lovaglás alapjait, a helyes testtartástól kezdve a biztonságos ülésig bármilyen jármódban, a lovak irányítását. Kezdõ és haladó lovasokat egyaránt várunk!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !
Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

» Kézdivásárhely Infó Centrum

Kézdivásárhely Infó Centrum

Utolsó frissítés: 2017-05-07 21:24:26

Kézdivásárhely - Felsőháromszék közösségének szolgálatában.

"A kézdi.infó egy hasznos kommunikációs eszköz, amely Kézdivásárhely és Felsőháromszék közösségének javára hivatott."

Cím:

Utca: 21-s Udvartér / 1

Irányítószám: 525400 / Kézdivásárhely - Targu-Secuiesc

Nyitva tartás - Órarend:

 • Hétfő:
 • 08:00 - 24:00
 • Kedd:
 • 08:00 - 24:00
 • Szerda:
 • 08:00 - 24:00
 • Csütörtök:
 • 08:00 - 24:00
 • Péntek:
 • 08:00 - 24:00
 • Szombat:
 • 09:00 - 24:00
 • Vasárnap:
 • 09:00 - 24:00
 • Ügyelet a megadott időpontokban, email szolgálat non-stop.

» Hírfolyam