Kézdivásárhely Infó Centrum

» Sportolási lehetőségek Kézdivásárhelyen és környékén

Sportolási lehetőségek Kézdivásárhelyen és környékén - A Sinkovits stadion salakpályáján akármikor lehet futni, tornázni, atletizálni ingyenesen. Ezen létesítmény keretén belül két lábtenisz pályát is működtetünk, amelyek ugyancsak ingyenesen használhatók.Sportcsarnokunkban lehetőség adódik focizni, kézilabdázni és kosarazni. Bérlés esetén érdeklődjön a kocsiszo@yahoo.com világhálós címen.Asztaliteniszezési lehetőségHétköznapokon: 8-22 óráig, hétvégeken csak akkor tartunk nyitva, ha vanvalami rendezvényünk a sportcsarnokban. Az asztaliteniszezéshez szükséges hozni tiszta tornacipőt és 5 lejt egy órai asztalbérlésre. Ütők a helyszínen díjmentesen beszerezhetők.Skate parkSportcsarnokunk mellett működik egy skate-pálya, itt lehetőség van görkorcsolyázni, gördeszkázni és kerékpározni az extrém-sportok kedvelőinek - alkalmas egyben kis és közepes nagyságú rendezvényekre, versenyekre, profi felkészülésre. A Molnár Józsiás parkban található felújított teniszpályák a következőnyitvatartási programmal üzemelnek augusztusban:Hétfőtől - péntekig: naponta 10 - 12 és 16 - 20 óra közöttSzombatonként 14 - 20 óra között.A pályák használati díja a következő:Óvodásoknak ingyenes, iskolásoknak, egyetemistáknak 2 lej/óra, felnőtteknek 3 lej/óra. Havi bérletet is lehet vásárolni 50 lejért.Várjuk szeretettel kedves sportolni, kikapcsolódni vágyó vendégeinket:Kocsis Zoltán sportiroda vezető, a sportlétesítmények ügyintézőjeMass EffectMass Effect family fitness és body-building vadi új, korszerű gépeken! Tegyen egészségéért és jöjjön el hozzánk ahol személyi edző, személyre szabott edzőprogramok, táplálkozási tanácsok és masszázs várja önt! Zumba Fitness IoanaA program hatékonysága figyelemreméltó, hiszen egy órás tréning alatt kb. 600 kalória égethető el. Legfontosabb pszichikai hatása pedig a nagy adag pozitív életenergia.Lovaglás - trekking AlmásrétenFelsőlemhény után - Almásréten, 423 szám alatt a vadaspark mellett lovaglásra, trekkingre van lehetőség. Lovak, kert, vadon, patak, minden ami teljessé tesz egy igazi kikapcsolódást, kalandos lovaglást.Érdeklődni telefonon: 0788846390Sacramento Lovas KlubItt megismerheted a lovakat, a velük való foglalkozást és kapcsolatteremtést. Megtapasztalhatod mennyire vagy kitartó, bátor és önbizalmat szerezhetsz. Megtanulhatod a lovaglás alapjait, a helyes testtartástól kezdve a biztonságos ülésig bármilyen jármódban, a lovak irányítását. Kezdő és haladó lovasokat egyaránt várunk!

A Sinkovits stadion salakpályáján akármikor lehet futni, tornázni, atletizálni ingyenesen. Ezen létesítmény keretén belül két lábtenisz pályát is működtetünk, amelyek ugyancsak ingyenesen használhatók.

Sportcsarnokunkban lehetőség adódik focizni, kézilabdázni és kosarazni. Bérlés esetén érdeklődjön a kocsiszo@yahoo.com világhálós címen.

Asztaliteniszezési lehetőség
Hétköznapokon: 8-22 óráig, hétvégeken csak akkor tartunk nyitva, ha van
valami rendezvényünk a sportcsarnokban. Az asztaliteniszezéshez szükséges hozni tiszta tornacipőt és 5 lejt egy órai asztalbérlésre. Ütők a helyszínen díjmentesen beszerezhetők.

Skate park
Sportcsarnokunk mellett működik egy skate-pálya, itt lehetőség van görkorcsolyázni, gördeszkázni és kerékpározni az extrém-sportok kedvelőinek - alkalmas egyben kis és közepes nagyságú rendezvényekre, versenyekre, profi felkészülésre.

A Molnár Józsiás parkban található felújított teniszpályák a következő
nyitvatartási programmal üzemelnek augusztusban:
Hétfőtől - péntekig: naponta 10 - 12 és 16 - 20 óra között
Szombatonként 14 - 20 óra között.
A pályák használati díja a következő:
Óvodásoknak ingyenes, iskolásoknak, egyetemistáknak 2 lej/óra, felnőtteknek 3 lej/óra. Havi bérletet is lehet vásárolni 50 lejért.

Várjuk szeretettel kedves sportolni, kikapcsolódni vágyó vendégeinket:
Kocsis Zoltán sportiroda vezető, a sportlétesítmények ügyintézője

Mass Effect
Mass Effect family fitness és body-building vadi új, korszerű gépeken! 
Tegyen egészségéért és jöjjön el hozzánk ahol személyi edző, személyre szabott edzőprogramok, táplálkozási tanácsok és masszázs várja önt! 


A program hatékonysága figyelemreméltó, hiszen egy órás tréning alatt kb. 600 kalória égethető el. Legfontosabb pszichikai hatása pedig a nagy adag pozitív életenergia.


Lovaglás - trekking Almásréten
Felsőlemhény után - Almásréten, 423 szám alatt a vadaspark mellett lovaglásra, trekkingre van lehetőség. Lovak, kert, vadon, patak, minden ami teljessé tesz egy igazi kikapcsolódást, kalandos lovaglást.
Érdeklődni telefonon: 0788846390

Itt megismerheted a lovakat, a velük való foglalkozást és kapcsolatteremtést. Megtapasztalhatod mennyire vagy kitartó, bátor és önbizalmat szerezhetsz. Megtanulhatod a lovaglás alapjait, a helyes testtartástól kezdve a biztonságos ülésig bármilyen jármódban, a lovak irányítását. Kezdő és haladó lovasokat egyaránt várunk!

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!