Az IM STUDIO csapata tisztelettel meghívja önt, kedves családját és barátait Ignácz Szabolcs és Máthé Zoltán 2017 július 19-én, 18:00 órától tartandó kiállítására, stúdió megnyitójára és “egy és fél láb” jótékonysági licitre.
Helyszín 14-es udvartér, 1. szám.

A megnyitón lehet licitálni a kiállított képekre és képeslapokat vásárolni.

Sokan mondják, hogy a pénz nem boldogít, de jelen esetben az a protézis, ami sok pénzbe kerül, boldogítaná Zsoltot. Épp ezért, a befolyó összeget erre a célra fogjuk összegyűjteni.

"Alig több, mint 100 nap telt el, hogy térd felett amputálni kellett a lábam, csontrák miatt. De megnyertem a háborút és bebizonyítottam saját magamnak, hogy lehetetlen tényleg nem létezik. Ez alatt a 100+ nap alatt hozzánőttem két mankóhoz, és habár mostanság, lépésről lépésre újratanulom a járást, még nagyon távoli a korlátok nélküli mozgás. Ezt a távoli jövőt szeretném rövid időn belül elérni, és ennek az egyik legalapvetőbb pillére egy Ottobock Genium X3 protézis. Viszont ez sajnos nem egyszemélyes meló."

Ezek Kercsó vagyis Keresztes Zsolt (https://www.facebook.com/kercso) szavai. Ewing-szarkóma miatt február 20.-án fél lábát ott hagyta London mellett egy kórházban. Az azóta tanusított pozitív hozzáállása az élethez szerintem példaértékű. Amikor gyerek voltam s kellett valamire várjak és türelmetlenkedtem, apum mindig azt mondta, hogy "azt a kicsit már fél lábon is kibírod"... De csak most kezdtem gondolkodni azon, hogy én lehet, hogy a reggeli elkészültéig sem bírnám ki fél lábon. Kercsónak meg egy élet van hátra.

Ha szeretnél többet megtudni Kercsóról, akkor látogasd meg a fenti facebook linket. Ha meg szeretnéd tudni, hogy milyen stádiumban van a gyűjtés, vagy szeretnél egy kis plussz pénzt felajánlani a felépüléséhez, akkor itt megteheted: https://www.gofundme.com/oneandahalfleg