A HITI Önkéntes Központ december 3-án hetedik alkalommal szervezte meg a Háromszéki Önkéntesek Bálját a sepsiszentgyörgyi Park Vendéglőben. A Zöld Nap Egyesületet Balázs Attila, Márkos Beáta és Szabó Attila képviselte.

A bálon készült fotók megtekinthetők a Zöld Nap Egyesület Facebook oldalán!

Az év önkéntese címet Szabó Attila (272 önkéntes óra/év) érdemelte ki, aki a kezdetektől fogva elkötelezettségével segíti a szervezet elismertségét, munkáját. Megbízható, talpraesett segítsége jelentős mértékben hozzájárul, hogy egy-egy rendezvény során zökkenőmentesen folyjanak az események, ezért is jelölték a Zöld Naposok őt az Év Önkéntese Díjra. A szervezet vezetősége ezúton is köszöni Attilának az önzetlen kitartását és reméli a lelkesedése a továbbiakban is töretlen marad!

Az est folyamán díjazták a jelenlévő 38 megyei ifjúsági és civil szervezetet, a legaktívabb háromszéki önkénteseket, valamint a legnagyobb létszámú idei rendezvényt is. Az önkéntes bál díjkiosztóján a fiatalok pezsgős koccintással kívántak egymásnak sikert a jövő évre nézve, majd hajnalig tartó élő zenés mulatság vette kezdetét.

Fotó: Balázs Attila