Zöld Nap Egyesület

» Száztizennégyen tekertek egy mozgásparkért

Száztizennégyen tekertek egy mozgásparkért - A Háromszéki Közösségi Alapítvány és a Zöld Nap Egyesület 2014. június 6.-án adománygyűjtési akciót szervezett, amelynek célja egy kültéri kondipark létrehozása a kézdivásárhelyi Molnár Józsiás parkban.Az eseményen készült fotók az egyesület facebook adatlapján tekinthetőek meg.A péntek délutáni adománygyűjtési akció sikeres volt: 114 biciklis vett részt a Tekerj egy jó mozgásparkért eseményen. A céhes város területén előre kijelölt, 4 kilométer hosszú útvonalon a megtett körök hossza elérte a 2.000 kilómétert. Számos civil szervezet kapcsolódott be, többek között a Szin-Ész Kuckó, a Kreakids studió, a Zöld Nap Egyesület, a HKA, az Athlos Sport Egyesület és a kézdivásárhelyi EMI. Ugyanakkor a vállalkozók is felsorakoztak e cél érdekében mint például a Nexxon Kft (legtöbb résztvevővel), a Senso Kft és a Profi Rádió csapata is. A szervezők köszönettel tartoznak a baráti társaságoknak, a bringásoknak, akik lelkesedéssel és hozzáállással támogatták a projektet; a családtagoknak, akik végigdrukkolták az akciót, a támogatóknak, akiknek közremûködésével sikerrel zárodott az első kézdivásárhelyi adománygyűjtési akció. A legidősebb bringás a 84 éves Gyenge András, míg a legfiatalabb az alig két éves János Zoé volt. Az esemény legnagyobb támogatója 500 lejjel a Secuiana Rt. volt.Június 11-én (szerdán) a szervezők a Zöld Nap Egyesület irodájában sajtótájékoztatón fognak beszámolni az elért eredményekről.Szerző: Ráduly AttilaFotó: Györgyjakab Boróka, Derzsi Katalin, Iochom István és Ráduly Attila

A Háromszéki Közösségi Alapítvány és a Zöld Nap Egyesület 2014. június 6.-án adománygyűjtési akciót szervezett, amelynek célja egy kültéri kondipark létrehozása a kézdivásárhelyi Molnár Józsiás parkban.

Az eseményen készült fotók az egyesület facebook adatlapján tekinthetőek meg.

A péntek délutáni adománygyűjtési akció sikeres volt: 114 biciklis vett részt a Tekerj egy jó mozgásparkért eseményen. A céhes város területén előre kijelölt, 4 kilométer hosszú útvonalon a megtett körök hossza elérte a 2.000 kilómétert. Számos civil szervezet kapcsolódott be, többek között a Szin-Ész Kuckó, a Kreakids studió, a Zöld Nap Egyesület, a HKA, az Athlos Sport Egyesület és a kézdivásárhelyi EMI. Ugyanakkor a vállalkozók is felsorakoztak e cél érdekében mint például a Nexxon Kft (legtöbb résztvevővel), a Senso Kft és a Profi Rádió csapata is. A szervezők köszönettel tartoznak a baráti társaságoknak, a bringásoknak, akik lelkesedéssel és hozzáállással támogatták a projektet; a családtagoknak, akik végigdrukkolták az akciót, a támogatóknak, akiknek közremûködésével sikerrel zárodott az első kézdivásárhelyi adománygyűjtési akció. A legidősebb bringás a 84 éves Gyenge András, míg a legfiatalabb az alig két éves János Zoé volt. Az esemény legnagyobb támogatója 500 lejjel a Secuiana Rt. volt.
Június 11-én (szerdán) a szervezők a Zöld Nap Egyesület irodájában sajtótájékoztatón fognak beszámolni az elért eredményekről.

Szerző: Ráduly Attila
Fotó: Györgyjakab Boróka, Derzsi Katalin, Iochom István és Ráduly Attila

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!