Székely Vágta - Székely Vágta

Székely Vágta

» Székely Vágta: futamsorsolás és változások a programban

Székely Vágta: futamsorsolás és változások a programban - Kisorsolták a Székely Vágta előfutamainak indulóit, a Székely Vágta Futamban tizenketten, a Góbé Futamban tizenhárman vehetnek részt. A kötelező állatorvosi vizsgálat után ugyanis, sántaság miatt, négy lovat ki kellett zárni a versenyből, viszont a baróti versenyző, egy másik lóval, vállalta, hogy elindul a Góbé Futamon. 

A kizárások miatt a programban is történt némi módosítás, ebben az esetben ugyanis nem indokolt elő- és középfutam tartása is. A Székely és Nemzeti Vágta szervezőinek közös megegyezése alapján csak előfutamokat és döntőt tartanak, a Góbé előfutamok szombaton 15 órától lesznek, ahol egy négyes és három hármas futamot tartanak, mindegyik futamból az első helyezett jut tovább a döntőbe. A Székely Vágta Futam előfutamai vasárnap 12 órától lesznek, négy darab három indulós futamban állhatnak rajthoz a versenyzők, innen is a legjobb megy tovább a döntőbe. A döntőket, a tervezetthez híven, vasárnap 16 illetve 17 órától tartják. 

A Székely Vágta és a Góbé Futam indulóinak sorrendje:

SZÉKELY VÁGTA

I. FUTAM: 
1. Székelyudvarhely
2. Kovászna
3. Lemhény

II. FUTAM:
1. Szotyor
2. Kászon
3. Székelyvarság

III. FUTAM:
1. Kézdivásárhely
2. Előpatak
3. Bélafalva

IV. FUTAM:
1. Gyergyószentmiklós
2. Vargyas
3. Nyujtód

GÓBÉ FUTAM

I. FUTAM:
1. Csíkkozmás
2. Sepsiszentgyörgy
3. Barót
4. Kézdioroszfalu

II. FUTAM:
1. Gyergyószárhegy
2. Marosvásárhely
3. Tusnádfürdő

III. FUTAM:
1. Réty
2. Homoródszentpál
3. Szotyor

IV. FUTAM:
1. Kézdivásárhely
2. Kézdisárfalva
3. Szováta

Fotó: Mathé Zoltán

Kisorsolták a Székely Vágta előfutamainak indulóit, a Székely Vágta Futamban tizenketten, a Góbé Futamban tizenhárman vehetnek részt. A kötelező állatorvosi vizsgálat után ugyanis, sántaság miatt, négy lovat ki kellett zárni a versenyből, viszont a baróti versenyző, egy másik lóval, vállalta, hogy elindul a Góbé Futamon. A kizárások miatt a programban is történt némi módosítás, ebben az esetben ugyanis nem indokolt elő- és középfutam tartása is. A Székely és Nemzeti Vágta szervezőinek közös megegyezése alapján csak előfutamokat és döntőt tartanak, a Góbé előfutamok szombaton 15 órától lesznek, ahol egy négyes és három hármas futamot tartanak, mindegyik futamból az első helyezett jut tovább a döntőbe. A Székely Vágta Futam előfutamai vasárnap 12 órától lesznek, négy darab három indulós futamban állhatnak rajthoz a versenyzők, innen is a legjobb megy tovább a döntőbe. A döntőket, a tervezetthez híven, vasárnap 16 illetve 17 órától tartják. A Székely Vágta és a Góbé Futam indulóinak sorrendje: SZÉKELY VÁGTA I. FUTAM: 1. Székelyudvarhely 2. Kovászna 3. Lemhény II. FUTAM: 1. Szotyor 2. Kászon 3. Székelyvarság III. FUTAM: 1. Kézdivásárhely 2. Előpatak 3. Bélafalva IV. FUTAM: 1. Gyergyószentmiklós 2. Vargyas 3. Nyujtód GÓBÉ FUTAM I. FUTAM: 1. Csíkkozmás 2. Sepsiszentgyörgy 3. Barót 4. Kézdioroszfalu II. FUTAM: 1. Gyergyószárhegy 2. Marosvásárhely 3. Tusnádfürdő III. FUTAM: 1. Réty 2. Homoródszentpál 3. Szotyor IV. FUTAM: 1. Kézdivásárhely 2. Kézdisárfalva 3. Szováta Fotó: Mathé Zoltán

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!