Sportiroda

» Székelyföld Kerékpáros Körverseny útvonala Kézdivásárhelyen

Székelyföld Kerékpáros Körverseny útvonala Kézdivásárhelyen - Székelyföld Kerékpáros Körversenye csütörtökön, augusztus 8-án érkezik Kézdivásárhelyre. Mivel a bukaresti szervek nem hagyták jóvá a főútvonalakon való közlekedést, a szervezőknek változtatni kellett az előre betervezett útvonalon. A biciklisek így Kovászna irányából érkeznek majd a céhes városba, majd az Állomás utca - Gyárak utca - 1 December 1918 utca - Petőfi Sándor utca - Ady Endre utca útvonalon haladnak végig a városon, és hagyják el azt a Nyergestető irányába. Időben ez körülbelül fél óra csúszást jelent, tehát az eredetileg 13 óra 40 percre tervezett érkezés valamivel 14 óra utánra csúszik.Felhívjuk az autósok és a lakosság figyelmét, hogy ezen az útvonalon, ebben az időszakban forgalomkorlátozásra kell számítani.

Székelyföld Kerékpáros Körversenye csütörtökön, augusztus 8-án érkezik Kézdivásárhelyre. Mivel a bukaresti szervek nem hagyták jóvá a főútvonalakon való közlekedést, a szervezőknek változtatni kellett az előre betervezett útvonalon. A biciklisek így Kovászna irányából érkeznek majd a céhes városba, majd az Állomás utca - Gyárak utca - 1 December 1918 utca - Petőfi Sándor utca - Ady Endre utca útvonalon haladnak végig a városon, és hagyják el azt a Nyergestető irányába. Időben ez körülbelül fél óra csúszást jelent, tehát az eredetileg 13 óra 40 percre tervezett érkezés valamivel 14 óra utánra csúszik.

Felhívjuk az autósok és a lakosság figyelmét, hogy ezen az útvonalon, ebben az időszakban forgalomkorlátozásra kell számítani.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!