Kézdi.infó - Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

» Székelyföldi körúton a Jogaink Romániában magyarul

Székelyföldi körúton a Jogaink Romániában magyarul - 7 székelyföldi helyszínen mutatják be az Erdélyi Magyar Ifjak (EMI) Jogaink Romániában magyarul című, hiánypótló kiadványát, amely magyar nyelven, közérthető formában tartalmaz alapvető jogi ismereteket, a mindennapjainkat érintő hatályos törvényeket és kisebbségi anyanyelv használati jogainkat.

Július 10.-én, csütörtökön, 16 órától Kézdivásárhelyen, a Gyűjtemények Házában mutatja be a könyvet az egyik szerző, Kis Júlia ügyvéd és az EMI elnöke, Sorbán Attila Örs az érdeklődőknek.
A könyvbemutató után ingyenesen hozzá lehet jutni az idén megjelent kiadványhoz.

Szeretettel várják a sajtó képviselőit és minden érdeklődőt!

7 székelyföldi helyszínen mutatják be az Erdélyi Magyar Ifjak (EMI) Jogaink Romániában magyarul című, hiánypótló kiadványát, amely magyar nyelven, közérthető formában tartalmaz alapvető jogi ismereteket, a mindennapjainkat érintő hatályos törvényeket és kisebbségi anyanyelv használati jogainkat. Július 10.-én, csütörtökön, 16 órától Kézdivásárhelyen, a Gyűjtemények Házában mutatja be a könyvet az egyik szerző, Kis Júlia ügyvéd és az EMI elnöke, Sorbán Attila Örs az érdeklődőknek. A könyvbemutató után ingyenesen hozzá lehet jutni az idén megjelent kiadványhoz. Szeretettel várják a sajtó képviselőit és minden érdeklődőt!

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!