Zöld Nap Egyesület

» Székelyföldi nyárköszöntõn tevékenykedtek

Székelyföldi nyárköszöntõn tevékenykedtek - A Csomád-Bálványos Régió népszerűsítése érdekében idén első ízben szervezett a Csomád-Bálványos Közösségek Közti Turizmusfejlesztési Társulás és a Pro Szent Anna Egyesület a régióban tevékenykedő civil szervezetekkel karöltve hivatalos nyári évadnyitó ünnepséget.Az eseményen készült fotók az egyesület facebook oldalán tekinthetőek meg.A rendezvény keretén belül partnerként a Zöld Nap Egyesület aktivistái a hegyi mentőkkel közösen három kiválasztott turistaösvényt festettek újra a kovásznai részen. A jelzések festése mellett sor került szemétszedésre is. Az ösvénytisztítási akció végeztével az önkéntesek a Szent Anna-tónál a kempingben közös bográcsozással fejezték be a programot.A szervezők hagyományt szeretnének teremteni, ezentúl minden évben az iskolai szünidő kezdetével megszervezik a Székelyföldi Nyárköszöntőt.Fotó: Gema Puerma Castillo és Sebestyén Henrietta

A Csomád-Bálványos Régió népszerűsítése érdekében idén első ízben szervezett a Csomád-Bálványos Közösségek Közti Turizmusfejlesztési Társulás és a Pro Szent Anna Egyesület a régióban tevékenykedő civil szervezetekkel karöltve hivatalos nyári évadnyitó ünnepséget.

Az eseményen készült fotók az egyesület facebook oldalán tekinthetőek meg.

A rendezvény keretén belül partnerként a Zöld Nap Egyesület aktivistái a hegyi mentőkkel közösen három kiválasztott turistaösvényt festettek újra a kovásznai részen. A jelzések festése mellett sor került szemétszedésre is. Az ösvénytisztítási akció végeztével az önkéntesek a Szent Anna-tónál a kempingben közös bográcsozással fejezték be a programot.
A szervezők hagyományt szeretnének teremteni, ezentúl minden évben az iskolai szünidő kezdetével megszervezik a Székelyföldi Nyárköszöntőt.

Fotó: Gema Puerma Castillo és Sebestyén Henrietta

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!