Sportiroda

» Székelyföldi Önkormányzatok Asztalitenisz Bajnokság eredményei

Székelyföldi Önkormányzatok Asztalitenisz Bajnokság eredményei - Kézdivásárhely Önkormányzatának sportirodája és a Nagy Mózes Sportklub asztalitenisz szakosztálya február 22-én szervezte meg a Székelyföldi Önkormányzatok Asztalitenisz Bajnokságát.A megmérettetésre közel ötvenen érkeztek Balánbányáról, Székelyudvarhelyről, Székelykeresztúrról, Gyergyószentmiklósról, Csíkszeredából, Csíkszentkirályról, Kászonaltízből, Nagyajtáról, Sepsiszentgyörgyről, Árkosról, Zaboláról, Esztelnekről és Kézdivásárhelyről.A hatórás küzdelem után lássuk az eredményeket:I. Kiss Balázs - KézdivásárhelyII. Lakatos Zsolt - Csíkszereda (Hargita Megye Tanácsa)III. Barta István (Nagyajta) és Kerekes Barnabás (Kézdivásárhely)Különdíjban részesült: Tamás Tünde (Sepsiszentgyörgy), a bajnokság egyetlen női résztvevője, aki tudásával, felkészültségével állta a helyét a férfiak között.Gratulálunk a résztvevőknek és a nyerteseknek egyaránt, színvonalas küzdelmeknek lehettünk tanúi.Köszönetet mondunk Dobolyi Aladár tanár úrnak önzetlen segítségéért és munkájáért amelyet a megmérettetés lebonyolításában nyújtott.Képek a rendezvényről: facebook/kezdisportKocsis Zoltánsportiroda vezetőKézdivásárhely Önkormányzata

Kézdivásárhely Önkormányzatának sportirodája és a Nagy Mózes Sportklub asztalitenisz szakosztálya február 22-én szervezte meg a Székelyföldi Önkormányzatok Asztalitenisz Bajnokságát.
A megmérettetésre közel ötvenen érkeztek Balánbányáról, Székelyudvarhelyről, Székelykeresztúrról, Gyergyószentmiklósról, Csíkszeredából, Csíkszentkirályról, Kászonaltízből, Nagyajtáról, Sepsiszentgyörgyről, Árkosról, Zaboláról, Esztelnekről és Kézdivásárhelyről.
A hatórás küzdelem után lássuk az eredményeket:
I. Kiss Balázs - Kézdivásárhely
II. Lakatos Zsolt - Csíkszereda (Hargita Megye Tanácsa)
III. Barta István (Nagyajta) és Kerekes Barnabás (Kézdivásárhely)

Különdíjban részesült: Tamás Tünde (Sepsiszentgyörgy), a bajnokság egyetlen női résztvevője, aki tudásával, felkészültségével állta a helyét a férfiak között.

Gratulálunk a résztvevőknek és a nyerteseknek egyaránt, színvonalas küzdelmeknek lehettünk tanúi.
Köszönetet mondunk Dobolyi Aladár tanár úrnak önzetlen segítségéért és munkájáért amelyet a megmérettetés lebonyolításában nyújtott.

Képek a rendezvényről: facebook/kezdisport

Kocsis Zoltán
sportiroda vezető
Kézdivásárhely Önkormányzata

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!