Kézdivásárhely Infó Centrum

» Székelyföldi Termék Kiállítás és Vásár

Székelyföldi Termék Kiállítás és Vásár - A Civilek Háromszékért Szövetség második alkalommal megszervezi a Székelyföldi Termék Kiállítás és Vásárt amelyre Csíkszeredában, a Városi Sportcsarnokban kerül sor 2011. június 10 - 12. között. A kiállítás célja a székelyföldi termékek népszerűsítése, a helyi termelők és vállalkozók közötti gazdasági kapcsolatok fejlesztése és a székely öntudat erősítése.http://szekelyvasar.ro/KÖZLEMÉNYA Civilek Háromszékért Szövetség sajnálattal tudatja, hogy a Székelyföldi Termék Kiállítás és Vásár tervezett második kiadása a kevés számú kiállítói létszám miatt, elmarad.A kéthónapos feszített szervezői munka eredményeként közel huszonöt vállalkozó jelezte részvételi szándékát a kiállításon. Ez messze elmarad a várakozások alatt, ezért a szervezők úgy döntöttek, hogy nem kockáztatják a rendezvény sikerét. A cél az értékfelmutatás volt, erős pozitív kisugárzással, amely biztatóan hat az emberek tudatára és növeli a közösségi érzést, egyben ráirányítja a figyelmet a helyi termékek, helyi cégek fontosságára. Ez az eszmeiség sajnos, nem lelt a cégek körében széleskörű támogatottságra.Maradunk tehát a tavalyi kiállítás sikerével és jó hangulatával, bízva a közösségünk erősödésében és a jövőbeni pozitív folyamatok kibontakozásában.Külön köszönettel tartozunk azoknak a cégeknek, amelyek hozzáállásukkal bizonyították kötődésüket és a hosszútávon való gondolkodás gyakorlatát. Ezek a következők: Váncsa Multiplast kft., Hargita Gyöngye Rt., Bertis kft., Benedek Húsfeldolgozó (Arterimperx Kft), Casalco Rt. és a Multinr kft.Egyben a szövetség munkatársainak, akik önzetlen és lelkes hozzáállásukkal komoly munkát fejtettek ki annak érdekében, hogy a vásár sikerrel megvalósuljon. Nem rajtuk múlott.Köszönjük médiapartnereinknek, hogy támogatták az eseményt.Bereczki Kinga elnök,Civilek Háromszékért Szövetségwww.civek.roSepsiszentgyörgy, 2011. június 6.

A Civilek Háromszékért Szövetség második alkalommal megszervezi a Székelyföldi Termék Kiállítás és Vásárt amelyre Csíkszeredában, a Városi Sportcsarnokban kerül sor 2011. június 10 - 12. között. A kiállítás célja a székelyföldi termékek népszerűsítése, a helyi termelők és vállalkozók közötti gazdasági kapcsolatok fejlesztése és a székely öntudat erősítése.

http://szekelyvasar.ro/

KÖZLEMÉNY

A Civilek Háromszékért Szövetség sajnálattal tudatja, hogy a Székelyföldi Termék Kiállítás és Vásár tervezett második kiadása a kevés számú kiállítói létszám miatt, elmarad.

A kéthónapos feszített szervezői munka eredményeként közel huszonöt vállalkozó jelezte részvételi szándékát a kiállításon. Ez messze elmarad a várakozások alatt, ezért a szervezők úgy döntöttek, hogy nem kockáztatják a rendezvény sikerét. A cél az értékfelmutatás volt, erős pozitív kisugárzással, amely biztatóan hat az emberek tudatára és növeli a közösségi érzést, egyben ráirányítja a figyelmet a helyi termékek, helyi cégek fontosságára. Ez az eszmeiség sajnos, nem lelt a cégek körében széleskörű támogatottságra.

Maradunk tehát a tavalyi kiállítás sikerével és jó hangulatával, bízva a közösségünk erősödésében és a jövőbeni pozitív folyamatok kibontakozásában.

Külön köszönettel tartozunk azoknak a cégeknek, amelyek hozzáállásukkal bizonyították kötődésüket és a hosszútávon való gondolkodás gyakorlatát. Ezek a következők: Váncsa Multiplast kft., Hargita Gyöngye Rt., Bertis kft., Benedek Húsfeldolgozó (Arterimperx Kft), Casalco Rt. és a Multinr kft.

Egyben a szövetség munkatársainak, akik önzetlen és lelkes hozzáállásukkal komoly munkát fejtettek ki annak érdekében, hogy a vásár sikerrel megvalósuljon. Nem rajtuk múlott.

Köszönjük médiapartnereinknek, hogy támogatták az eseményt.

Bereczki Kinga elnök,
Civilek Háromszékért Szövetség
www.civek.ro

Sepsiszentgyörgy, 2011. június 6.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!