Kézdivásárhely Infó Centrum

» Székelyföldi Termék Kiállítás és Vásár

Székelyföldi Termék Kiállítás és Vásár - A Civilek Háromszékért Szövetség 2010. május 14-16. között első alkalommal megszervezi a Székelyföldi Termék Kiállítás és Vásárt Kézdivásárhelyen, a Városi Sportcsarnokban. A kiállítás célja a székelyföldi termékek népszerűsítése, a helyi termelők és vállalkozók közötti gazdasági kapcsolatok fejlesztése és a székely öntudat erősítése.A háromnapos program kulturális rendezvényeket és eseményeket is magában foglal, neves székelyföldi személyiségeket, ismert előadókat és társulatokat vonultatva fel ez alkalommal.A kiállításra meghívást kapnak székelyföldi cégek, termelők és kézművesek termékeik bemutatására, ipari vállalkozóktól helyi termelőkig, kézművesektől turisztikai szolgáltatókig, stb.. Jelen lesznek pék termékek, tejtermékek, hústermékek, ásványvizek, ruházati cikkek, külföldre gyártott termékek, könyvek, népművészeti tárgyak, bútor, játékok, festmények, hanglemezek, stb.A termékek sokaságának látványa erőt és önbizalmat ad az emberek számára, hogy higgyenek saját értékteremtő erejükben, az önellátó fenntartás lehetőségében, és egyben tudatosul a székelyföldi termelőkben is a helyi piac előnye. Minden Székelyföldön bejegyzett és működő vállalkozás a helyi családok számára nyújt megélhetést, erősíti a helyi gazdaságot és növeli a létbiztonságot. Minden székelyföldi termékért adott lejünkkel hozzájárulunk egy újabb munkahely megteremtéséhez, bevételeink növeléséhez és ezáltal egy méltányos élet kialakításához Szülőföldünkön.    LEGYÜNK SIKERESEK... ELŐSZÖR ITTHON!Várjuk a cégek, érdeklődők jelentkezését az alábbi elérhetőségek egyikén:Vezetékes telefon: 0267 351 959Maroktelefon: 0742 846 558e-mail: szekelyvasar@gmail.comA kiállítással kapcsolatos információk megtalálhatók a www.szekelyvasar.ro honlapon.A Szervezők,Civilek Háromszékért Szövetség - CIVEKSepsiszentgyörgy, Háromszék, RomániaA Székelyföldi Termék Kiállítás és Vásár közleményeÉrtesítjük az érdeklődőket, hogy a kis cégek és kézműves vállakozók számára a felületbérlési díjat 80 lej/nm-re módosítottuk, ezzel is támogatólag hozzájárulva a kiállításon való részvételhez. Egyúttal felhívjuk a kiállítani szándékozók figyelmét, hogy a jövő hét folyamán véglegesítjük a szerződéseket, a standépítések előkészítése érdekében. Akik még nem tették meg, azokat kérjük szépen, hogy a jövő hét folyamán küldjék el a szerződéseket legkésőbb április 30.-ig.Civilek Háromszékért Szövetség - CIVEKA vásár programjaMájus 14., péntek11.00 - Hivatalos megnyitó - Tanulók Klubja Ifjúsági Fúvószenekar14.00 - Humoros műsor16.00 - Százlábú Gyermek Néptáncegyüttes18.00 - Hahó, itt a média!Május 15., szombat11.00 - 13.00 Székelyföldi Termék bemutató14.00 - Hargita Nemzeti Székely Népi Együttes17.00 - Híres Székelyek , Tulit Zsombi, Gazda József18.00 - Hahó, itt a média!Május 16., vasárnap11.00 - 13.00 - Székelyföldi Termék bemutató14.00 - Perkő Népitánc Egyesület16.00 - Híres Székelyek, Apolka és a Dombi gyerekek

A Civilek Háromszékért Szövetség 2010. május 14-16. között első alkalommal megszervezi a Székelyföldi Termék Kiállítás és Vásárt Kézdivásárhelyen, a Városi Sportcsarnokban. A kiállítás célja a székelyföldi termékek népszerűsítése, a helyi termelők és vállalkozók közötti gazdasági kapcsolatok fejlesztése és a székely öntudat erősítése.
A háromnapos program kulturális rendezvényeket és eseményeket is magában foglal, neves székelyföldi személyiségeket, ismert előadókat és társulatokat vonultatva fel ez alkalommal.
A kiállításra meghívást kapnak székelyföldi cégek, termelők és kézművesek termékeik bemutatására, ipari vállalkozóktól helyi termelőkig, kézművesektől turisztikai szolgáltatókig, stb.. Jelen lesznek pék termékek, tejtermékek, hústermékek, ásványvizek, ruházati cikkek, külföldre gyártott termékek, könyvek, népművészeti tárgyak, bútor, játékok, festmények, hanglemezek, stb.
A termékek sokaságának látványa erőt és önbizalmat ad az emberek számára, hogy higgyenek saját értékteremtő erejükben, az önellátó fenntartás lehetőségében, és egyben tudatosul a székelyföldi termelőkben is a helyi piac előnye. Minden Székelyföldön bejegyzett és működő vállalkozás a helyi családok számára nyújt megélhetést, erősíti a helyi gazdaságot és növeli a létbiztonságot. Minden székelyföldi termékért adott lejünkkel hozzájárulunk egy újabb munkahely megteremtéséhez, bevételeink növeléséhez és ezáltal egy méltányos élet kialakításához Szülőföldünkön.    
LEGYÜNK SIKERESEK... ELŐSZÖR ITTHON!

Várjuk a cégek, érdeklődők jelentkezését az alábbi elérhetőségek egyikén:
Vezetékes telefon: 0267 351 959
Maroktelefon: 0742 846 558
e-mail: szekelyvasar@gmail.com

A kiállítással kapcsolatos információk megtalálhatók a www.szekelyvasar.ro honlapon.

A Szervezők,
Civilek Háromszékért Szövetség - CIVEK
Sepsiszentgyörgy, Háromszék, Románia

A Székelyföldi Termék Kiállítás és Vásár közleménye
Értesítjük az érdeklődőket, hogy a kis cégek és kézműves vállakozók számára a felületbérlési díjat 80 lej/nm-re módosítottuk, ezzel is támogatólag hozzájárulva a kiállításon való részvételhez. Egyúttal felhívjuk a kiállítani szándékozók figyelmét, hogy a jövő hét folyamán véglegesítjük a szerződéseket, a standépítések előkészítése érdekében. Akik még nem tették meg, azokat kérjük szépen, hogy a jövő hét folyamán küldjék el a szerződéseket legkésőbb április 30.-ig.

Civilek Háromszékért Szövetség - CIVEK

A vásár programja
Május 14., péntek
11.00 - Hivatalos megnyitó - Tanulók Klubja Ifjúsági Fúvószenekar
14.00 - Humoros műsor
16.00 - Százlábú Gyermek Néptáncegyüttes
18.00 - Hahó, itt a média!
Május 15., szombat
11.00 - 13.00 Székelyföldi Termék bemutató
14.00 - Hargita Nemzeti Székely Népi Együttes
17.00 - Híres Székelyek , Tulit Zsombi, Gazda József
18.00 - Hahó, itt a média!
Május 16., vasárnap
11.00 - 13.00 - Székelyföldi Termék bemutató
14.00 - Perkő Népitánc Egyesület
16.00 - Híres Székelyek, Apolka és a Dombi gyerekek

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!