Székölykök - Whokiqui -  Picirkusz Maximusz a 2015-s Székölykökön az Ika váránál

Picirkusz Maximusz a 2015-s Székölykökön az Ika váránál

» SzéKölykök - Gyermekfesztivál az egész családnak - 2014 augusztus 8-10

SzéKölykök - Gyermekfesztivál az egész családnak - 2014 augusztus 8-10 - Idén is megszervezésre kerül, a Székölykök Gyermekfesztivál 2014 augusztus 8 és 10 között.  Képzeljetek el egy birodalmat, ahol játékkal szerzik meg a fizetést, ami nem pénz, hanem a magyar népmesék varázseszközei és inasiskolára lehet beváltani a cipésznél, a faragónál, üvegfúvó mesternél, szövőnél, vándorfotósnál, így mesterségeket lehet játszva tanulni. Egy birodalom, ahol dalok, bábok bűvölik el a gyermekeket, fejlesztik szépérzéküket, kinyitják fülüket - szemüket a művészetekre.Ahol nincs bóvli és ahol három napig eszükbe sem jut a képernyő. Ez a birodalom létezik a Székölykök GyermekfesztiváIon, ahová önkéntesek kerestetnek (birodalom építők, birodalom felügyelők, birodalom vidítók).Amire számíthattok: munka, munka, munka - cipelés, építkezés, festegetés, játékvezetés, kézművesség és a jól végzett munka után este koncert és buli.Önkéntesek jelentkezését július 15-ig várják, érdeklődni az onkentes@szekolykok.ro e-mail címen, illetve a 0733 009 793 –as telefonszámon.

Idén is megszervezésre kerül, a Székölykök Gyermekfesztivál 2014 augusztus 8 és 10 között.  

Képzeljetek el egy birodalmat, ahol játékkal szerzik meg a fizetést, ami nem pénz, hanem a magyar népmesék varázseszközei és inasiskolára lehet beváltani a cipésznél, a faragónál, üvegfúvó mesternél, szövőnél, vándorfotósnál, így mesterségeket lehet játszva tanulni. 
Egy birodalom, ahol dalok, bábok bűvölik el a gyermekeket, fejlesztik szépérzéküket, kinyitják fülüket - szemüket a művészetekre.

Ahol nincs bóvli és ahol három napig eszükbe sem jut a képernyő. 
Ez a birodalom létezik a Székölykök GyermekfesztiváIon, ahová önkéntesek kerestetnek (birodalom építők, birodalom felügyelők, birodalom vidítók).

Amire számíthattok: munka, munka, munka - cipelés, építkezés, festegetés, játékvezetés, kézművesség és a jól végzett munka után este koncert és buli.

Önkéntesek jelentkezését július 15-ig várják, érdeklődni az onkentes@szekolykok.ro e-mail címen, illetve a 0733 009 793 –as telefonszámon.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!