Kézdivásárhelyi Nők Egyesülete - Kézdivásárhelyi Nők Egyesülete

Kézdivásárhelyi Nők Egyesülete

» Szent István És Kora, Kézműves Szemmel - Magyar Kézművesség - 2013

Szent István És Kora, Kézműves Szemmel - Magyar Kézművesség - 2013 - 2013 május 2-án nyílt meg, Budapesten, a Magyar Kézművességért Alapítvány által, az Országos Széchenyi Könyvtárban rendezett Magyar Kézművesség - 2013, 'Szent István És Kora, Kézműves Szemmel' című kettős témájú kiállítás. Erre a kiállításra a Kézdivásárhelyi Nők Egyesületének pár tagja is benevezett az Európai Civil Koordinációs Egyesülettel karöltve és munkáinknak egy része bekerült az, ez alkalommal kiadott albumba is. Munkákat küldöttünk: Bagoly Erzsébet, Fülöp Magdolna, Pászka Éva, Simon Emese, Sylvester Ibolya, Opra Etelka, Vargyasi Lia és Trombitásné, Dévai Éva.Opra Etelka által készített, népi motivummal díszített húsvéti tojásokat, díjjal jutalmazták. Az alkotó részt vett a megnyítón és a díjátadáson is. A munkákat Dévai Éva tiszteletbeli tagunk által juttattuk a kiállítás helyszínére. Köszönjük ezuttal a segítségét és megtisztelő barátságát.Fülöp Magdolna

2013 május 2-án nyílt meg, Budapesten, a Magyar Kézművességért Alapítvány által, az Országos Széchenyi Könyvtárban rendezett Magyar Kézművesség - 2013, "Szent István És Kora, Kézműves Szemmel" című kettős témájú kiállítás. Erre a kiállításra a Kézdivásárhelyi Nők Egyesületének pár tagja is benevezett az Európai Civil Koordinációs Egyesülettel karöltve és munkáinknak egy része bekerült az, ez alkalommal kiadott albumba is. Munkákat küldöttünk: Bagoly Erzsébet, Fülöp Magdolna, Pászka Éva, Simon Emese, Sylvester Ibolya, Opra Etelka, Vargyasi Lia és Trombitásné, Dévai Éva.

Opra Etelka által készített, népi motivummal díszített húsvéti tojásokat, díjjal jutalmazták. Az alkotó részt vett a megnyítón és a díjátadáson is. A munkákat Dévai Éva tiszteletbeli tagunk által juttattuk a kiállítás helyszínére. Köszönjük ezuttal a segítségét és megtisztelő barátságát.

Fülöp Magdolna

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!