Kézdi.infó - Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

» Szent Iván-napi varázséjszakás buli hölgyeknek

Újabb Szent Iván-napi varázséjszakás bulira kerül sor hölgyeknek, mert az esemény tavalyi sikerének köszönhetően többen kérték, hogy idén se feledkezzünk meg a nyári napforduló megünnepléséről.

Ez az ősi szokás több kultúrában a szerelmi jóslásokhoz fűződik, és a tűz meg a boszorkányok hitvilágához is kapcsolódik. Tájainkon élnek még olyan öregek, akik emlékeznek, hogy ilyenkor őrtüzeket gyújtottak, tüzes kerekeket gurítottak le a hegyen, tüzet ugrottak, hogy a rossztól megtisztuljanak. Szent Iván éjszakáját a naptári reformok miatt június 23-ról 24-re virradóra ünneplik, de csillagászatilag június 20-21 közé esik az év legrövidebb éjszakája. Mivel idén szombatra esik a napja, olvasóink esetleges családi programjaira való tekintettel pénteken, 22-én 17 órától várjuk korosztálytól függetlenül hölgyolvasóinkat, akik a rendezvény békéjének biztosítása érdekében titokban tartott helyszínről a 0725.217.385-ös vagy a 0744.159.612-es telefonszámokon tudakozódhatnak.

Hogy stílusosak legyünk, és igazi csajcsevejes hangulatot biztosítsunk, férfiak nélküli bulit tervezünk. Egyetlen kivételt teszünk, meghívtuk Csutak Csaba asztrológust, aki a tavaly sem ijedt meg az alkalmi boszorkányok találkozójától, és a helyzet magaslatán állva a jövőbelátást gyakorolta. Kozmetikusra is gondoltunk Papp Andrea személyében, meg arcfestőt is biztosítunk, hogy hölgyeink ne csak virágkoszorúkkal ékeskedjenek. De nemcsak szépítkezésről és jóslásról fog szólni a program, vendégünk lesz Csoma Tünde Dalma és Pánczél Eszter pszichológusok.

Akinek kedve van, hozza magával a megunt, kihízott cuccait, mert turkálós cserebere börzét rendezünk, és máris minden feltétel biztosítva lesz egy valódi csajos bulihoz.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!