Kézdivásárhely Infó Centrum

» Szentkatolnára látogat a Kézdiszékért Egyesület

Szentkatolnára látogat a Kézdiszékért Egyesület - Helytörténeti előadás, farsangi álarckészítés és kihelyezett honosítási ügyintézés szerepel a Kézdiszékért egyesület Szentkatolnán sorra kerülő rendezvényén 2012. január 28-án 15 órától. A rendezvény helyszíne a szentkatolnai Művelődési Otthon klubterme. A rendezvényt társszervezője a Kézdiszéki EMNT és a Szentkatolnai önkormányzat.Szentkatolna lesz a Kézdiszékért Egyesület tagjai a 'Kukoricatöréstől farsang farkáig' közösségépítő rendezvénysorozatának következő állomása. A szombat délutánt kitöltő közösségi tevékenység meghívottja Bakk Pál, nyugalmazott tanító, akinek helytörténeti előadását Papp Zsolt lelkipásztor vezeti. A délután során farsangi álarcok készítésére is sor kerül a Kézdiszékért Egyesület tagjai irányításával. A kézdivásárhelyi Demokrácia Központ munkatársai a könnyített honosítást igénylőknek nyújtanak segítséget az iratcsomó összeállításában. A szervezők szeretettel várnak minden érdeklődőt 13 órától 17 óráig. Ez a tevékenység az előadással és a kézműves foglalkozással párhuzamosan zajlik.

Helytörténeti előadás, farsangi álarckészítés és kihelyezett honosítási ügyintézés szerepel a Kézdiszékért egyesület Szentkatolnán sorra kerülő rendezvényén 2012. január 28-án 15 órától. A rendezvény helyszíne a szentkatolnai Művelődési Otthon klubterme. A rendezvényt társszervezője a Kézdiszéki EMNT és a Szentkatolnai önkormányzat.

Szentkatolna lesz a Kézdiszékért Egyesület tagjai a "Kukoricatöréstől farsang farkáig" közösségépítő rendezvénysorozatának következő állomása. A szombat délutánt kitöltő közösségi tevékenység meghívottja Bakk Pál, nyugalmazott tanító, akinek helytörténeti előadását Papp Zsolt lelkipásztor vezeti. A délután során farsangi álarcok készítésére is sor kerül a Kézdiszékért Egyesület tagjai irányításával. A kézdivásárhelyi Demokrácia Központ munkatársai a könnyített honosítást igénylőknek nyújtanak segítséget az iratcsomó összeállításában. A szervezők szeretettel várnak minden érdeklődőt 13 órától 17 óráig. Ez a tevékenység az előadással és a kézműves foglalkozással párhuzamosan zajlik.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!