Kedves Fiatalok! Egy újabb lehetőséget kínál nektek a Zöld Nap Egyesület, hogy kipróbálhassátok magatokat! Ha elmúltál 17 de még nem töltötted be a 35. életévedet, és szívesen ellátogatnál Egerbe, hogy ott más fiatalokkal találkozhass akkor jelentkezz "ctrl+alt+del" címmel induló ifjúsági cserére. A program az Erasmus+ Program résztámogatásával valósul meg 2022. szeptember. 18. - 24 között egri, felvidéki, kárpátaljai és székelyföldi fiatalokkal.

Az ificsere tematikája a CTRL – Control yourself – Kontrolláld a személyiséged, ALT – Alter your thinking – Alternatívákban gondolkodj, DEL – Delete negativity – Deleltesd a negativitásod alapján épül fel. A résztvevő fiatalok lehetőséget kapnak arra, hogy rövidebb ideig együtt lakjanak más országokból származó fiatalokkal, és ezalatt közös projekteken dolgozzanak együtt. Helyszín: Felsőtárkány (Eger mellett), 2-3 fős zuhanyzós szobákban. Az étkezés svédasztalos reggeli, ebéd és vacsora. Az utazást és a teljes ellátást az Erasmus+ finanszírozza! Jelentkezési határidő szeptember 10, a szabad helyek függvényében.

További információkért fordulj hozzánk az office@zoldnap.info címen vagy a 0766.611066 telefonszámon. Mindenképpen használd ki te is a lehetőséget és töltsd el az ősz első napjait Kelet-Magyarország szépséges tájain.

Jelentkezz minél előbb, hogy Te is mehess!!