Városnapok - Őszi sokadalom - Őszi Sokadalom 2019

Őszi Sokadalom 2019

» Színházi bemutató előadás: A Nagy Medve - Csehov a Medve komédiája alapján a Macskakő színjátszó csoport előadásában

Színházi bemutató előadás: A Nagy Medve - Csehov a Medve komédiája alapján a Macskakő színjátszó csoport előadásában - Szombaton 21 órától és vasárnap 20.30-tól a Macskakő színjátszó csoport előadásában színházi bemutató tekinthető meg a Vigadóban - A Nagy Medve, Csehov a Medve komédiája alapján.Játszanak: Lestyán Attila, Bokor Zoltán, Daczó Zádor, Tuzson Ágnes, Pascu Tamara, Máthé Andrea, Covaciu Krisztina, Imre Júlia, Bokor Edi, Veress Ági, Pál Anna, Fekete-Kászoni Laura.Rendező: Kolcsar JózsefTea és kultúra a Vigadó Művelődési Ház színházi presszójábanA városnapok alatt a Vigadó előtti sátorban a Városi Színház társulata szívesen látja az érdeklődőket, ahol egy finom tea mellett felvilágosítást nyújt az évad repertoárjáról, terveiről. A kultúrára szomjazók itt beszélgethetnek a színészekkel, rendezőkkel, vagy részleteket olvashatnak fel - felolvasó színház formájában - az idei évad előadásaiból.

Szombaton 21 órától és vasárnap 20.30-tól a Macskakő színjátszó csoport előadásában színházi bemutató tekinthető meg a Vigadóban - A Nagy Medve, Csehov a Medve komédiája alapján.

Játszanak: Lestyán Attila, Bokor Zoltán, Daczó Zádor, Tuzson Ágnes, Pascu Tamara, Máthé Andrea, Covaciu Krisztina, Imre Júlia, Bokor Edi, Veress Ági, Pál Anna, Fekete-Kászoni Laura.
Rendező: Kolcsar József

Tea és kultúra a Vigadó Művelődési Ház színházi presszójában
A városnapok alatt a Vigadó előtti sátorban a Városi Színház társulata szívesen látja az érdeklődőket, ahol egy finom tea mellett felvilágosítást nyújt az évad repertoárjáról, terveiről. A kultúrára szomjazók itt beszélgethetnek a színészekkel, rendezőkkel, vagy részleteket olvashatnak fel - felolvasó színház formájában - az idei évad előadásaiból.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!