Kézdivásárhelyi Nők Egyesülete - Kézdivásárhelyi Nők Egyesülete

Kézdivásárhelyi Nők Egyesülete

» Szívvel lélekkel

Szívvel lélekkel - Az idei június is jól indult nekünk. Június 4-én részt vettünk a Trianoni gyásznapon szervezett megemlékezésen, és, mint minden évben a megalakulásunk óta, koszorút helyeztünk el a Hősök szobránál.Ugyancsak 4-én folytattuk a székhelyünkön a programot: a szövőszékünk beindításán dolgoztunk és előkészítettünk már anyagot az első szőnyegünknek. Ezenkívűl varrtak asszonyaink 30 darab kispárnát a gyermekjogvédelem kis lakóinak.Június 6-án délelőtt süteménnyel, teával vártuk és fogadtuk az Autonómiáért, Székelyfőldért itt állomásozó maratonfutót, Juhos Gábort. Ugyancsak 6-án délután ott voltunk a Sportcsarnok előtt szervezett: Tekerj jó célért! A Háromszéki Közösségi Alapítvány és a Zöld Nap Egyesület rendezvényén. Itt is házi süteményekkel kináltuk a versenyzőket.Június 8-án Gyímesbükkön fogadtuk a Gábor Áron zarándokvonattal érkezőket, sok sok pünkösdi süteménnyel, jóféle 'székely szikrával' és sok-sok szeretettel. Már negyedszer várjuk és kináljuk, a lehetőségeink szerint, magyar testvéreinket, de nem is ezen van a lényeg, hanem azon a feltöltődésen, amit ott kapunk, a megható pillanatokban.Fülöp Magdolna

Az idei június is jól indult nekünk. Június 4-én részt vettünk a Trianoni gyásznapon szervezett megemlékezésen, és, mint minden évben a megalakulásunk óta, koszorút helyeztünk el a Hősök szobránál.

Ugyancsak 4-én folytattuk a székhelyünkön a programot: a szövőszékünk beindításán dolgoztunk és előkészítettünk már anyagot az első szőnyegünknek. Ezenkívűl varrtak asszonyaink 30 darab kispárnát a gyermekjogvédelem kis lakóinak.

Június 6-án délelőtt süteménnyel, teával vártuk és fogadtuk az Autonómiáért, Székelyfőldért itt állomásozó maratonfutót, Juhos Gábort. Ugyancsak 6-án délután ott voltunk a Sportcsarnok előtt szervezett: Tekerj jó célért! A Háromszéki Közösségi Alapítvány és a Zöld Nap Egyesület rendezvényén. Itt is házi süteményekkel kináltuk a versenyzőket.

Június 8-án Gyímesbükkön fogadtuk a Gábor Áron zarándokvonattal érkezőket, sok sok pünkösdi süteménnyel, jóféle "székely szikrával" és sok-sok szeretettel. Már negyedszer várjuk és kináljuk, a lehetőségeink szerint, magyar testvéreinket, de nem is ezen van a lényeg, hanem azon a feltöltődésen, amit ott kapunk, a megható pillanatokban.

Fülöp Magdolna

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!